Gönderen Konu: özel mesaj  (Okunma sayısı 2466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
özel mesaj
« : 19 Temmuz 2011, 00:59:02 »
Arkadaslar katıldığım yarısmalar için  özel mesajla oy istiyorum,bazılarınızdan cevap gelirken,birçok kisiden cevap gelmiyor,düsünüyorum acaba rahatsız mı ediyorum diye:( rahatsız olan kisiler varsa ya da oy vermek istemeyen kisiler lütfen beni engeller misiniz?  engelleyin ki rahatsız olduğunuzu oy vermeyeceğinizi bileyim, baska yarısmalar için tekrar mesaj atıp sizleri rahatsız etmeyeyim.
 Konu gereksiz bulunabilir ama karsılıklı olarak birbirimizi üzmeyelim.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: özel mesaj
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2011, 01:01:57 »
Vallahi ben özelden istenen yardımlara o an işim olsa bile destek oluyorum, ayrıca cevap mesajıma ilave olarak desteklediğimi ve bana teşekkür için ekstra mesaj atmamasını, mesaj limitini teşekkür edip doldurmamasını yani limitini diğer kullanıcılardan yardım istemek için kullanmasını söylüyorum ve onlarda bu şekilde yapıyor yardım isteyen arkadaşlar daha karlı çıkıyor :)

bana her zaman yollayabilirsiniz destek çıkarım  ;)

Ek olarak; Bu forumu bir mahalle olarak düşünürsek ve her kullanıcıyı o mahalledeki komşu olarak düşünürsek komşu komşunun külüne muhtaçtır bugün bana yarın sana, destek çıkmak 2 dakka sürer kimseyi kırmaya değmez . ;)
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2011, 01:04:38 Gönderen: fusterous »

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2011, 01:03:44 »
tesekkürler,zaten oy veren kisiden aynı yarısma için tekrar oy istememk için isaretliyorum listemde:) sizi de isaretlemisim,silinmeden önceki yarısmamda desteklemissiniz,çok sağolun:)

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2011, 01:06:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tesekkürler,zaten oy veren kisiden aynı yarısma için tekrar oy istememk için isaretliyorum listemde:) sizi de isaretlemisim,silinmeden önceki yarısmamda desteklemissiniz,çok sağolun:)

Birde şöyle düşünmek lazım, bu forum benim aldığım veya attığım mesajdan para kesmiyor, eee bana attığınız linke tıklayıp destek çıkmakta en fazla her yarışma için 15 saniye sürer, karşılığında kazanılan birinin mutluluğu ise ben bunu her zaman yaparım. Bence bu konuda hassas olup forumca birbirimize destek çıkmalıyız  ;)

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2011, 01:12:32 »
Ben de katılıyorum size. Ama sadece "26 oldunuz, 246 oyunuz var, bol şans" vs. gibi mesajlar atıyorum :) Hiç pm atarak destek istemedim hala. Çünkü üzülüyorum :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 19 Temmuz 2011, 01:13:25 »
destek vermek kadar destek istemek de güzel bence,insan yanında olan kisileri iyi bilmeli:)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Temmuz 2011, 12:06:22 »
cevap vermeyenler rahatsız oluyor demek!

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2011, 12:08:42 »
Benim rahatsz olduğum yok canım her zaman desteğe hazırım  ;)

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2011, 12:15:42 »
Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok, haberim oldukça destek veririm  ;)

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2011, 12:18:25 »
ben oylamıştım galiba .ama değişik bir isim çıkmıştı .inş. yanlış olmamıştır