Gönderen Konu: kemer beldibi oasis resort deluxe hakınnda birkaç şey.  (Okunma sayısı 5927 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kelebeketkisi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: kemer beldibi oasis resort deluxe hakınnda birkaç şey.
« Yanıtla #20 : 20 Temmuz 2011, 00:18:43 »
ayy biz de günlerdir bakıyoruz internetten tatil satın almak gözümü korkutuyodu, gezisitesi ve tatilsepetinden alırım diye düşünüyodum ama yazılanları okuyunca iyice tırstım en iyisi gidip yerinde görmek herşeyi..

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 20 Temmuz 2011, 01:10:23 »
En iyi tatil kaynananın evi  :D hele bide antalyadaysa...yemekleri için rahat bi şekilde tertemiz yiyiyorsun çünkü sen yapıyorsun  ;D her taraf tertemiz için rahat ediyor çünkü sen temizliyorsun  ;D istemediğin kadar havlu ve temiz pike var  ;D ;D tavsiye ederim  ;D ;D

Şaka bi yana geçmiş olsun...senede 1 defa dinlenmek istiyor insan ama sizinki gerçekten kötü olmuş
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #22 : 20 Temmuz 2011, 01:43:53 »
Çok üzüldüm ya insan bi kafa dinlemeye eğlenmeye gidiyo ondada sorun olması gerçekten üzücüü   hatta olanlar inanılır gibi değil ne biçim otel öylee  :-X
Biz geçen sene Alanyada utopıa world otele gittik oda ultra herşey dahil ve çokta memnun kaldık bu senede yine oraya gitcez büyük ihtimalle   gitmeyi düşünen varsa tavsiye ederim yemekleride çok beğenmiştimm :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 20 Temmuz 2011, 02:00:15 »
okurken ruhum sıkıldı valla geçmiş olsun ;D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 20 Temmuz 2011, 07:38:52 »

Sıkıntılı bir durum insan hem parasına hemde emeğine yanar.  :-\

Otel şikayetleri bir sitede yayınlanıyor tatile gitmek isteyen arkadaşların işine yarayabilir
geçen nette gezinirken görmüştüm.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #25 : 20 Temmuz 2011, 09:14:58 »
canım geçmiş olsun, üzüldüm başına gelenlere.
ets, bamtur gibi bilindik tur şirketleri dışında hiçbir tatil satan siteye güvenim yok.
2 yıl önce bamturdan bir Alanya tatili satın aldım mesela, mükemmeldi tek kelimeyle. hem odalar, hem personel, yemekler, aktiviteler... Herşey süperdi.
Caprice otelin temelinin atıldığı günü de, yapılışını da, akbük de bulunnduğu koyu da çok iyi bilirim, 1 koy güneyinde konakladık uzunca süreler. Otelle ilgili bişey söylemek istemiyorum. ama didim ile ilgili olarak, görebileceğiniz en güzel denizlerden ve konaklanabilecek en iyi yerlerden biri olduğunu söyleyebilirim.

hülasa, şans insana her zaman lazım olan bişey, bu kez yanında durmamış :/
inşallah telafi edersiniz...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 20 Temmuz 2011, 09:22:20 »
sikayet sitelerine de yazmalıydın konuyu...buranın dışında daha etkili olur

teker teker üşenme tüm şikayetsitelerine yaz benim tavsiyem

sikayetvar.com vb...

olumsuz reklam olmasın diye ilgilenirler

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 20 Temmuz 2011, 09:51:08 »
Çok geçmiş olsun,daha önce ets turda çalıştım bu tur şirketleri gerçekten çok aldatıcı.Bana patronum" sen sat yeter ki,şikayet olursa gerisini otelde hallederler" diyordu.bir de satmak istedikleri otelleri büyük puntolarla gazeteye reklam veriyorlar.Otel tavsiyesi istediğinizde de ilk bu otelleri tavsiye ediyorlar.Bana uymadı bu iş ayrıldım,resmen dolandırıcılık.sat gerisine karışma.kaydırağı paralı oteli bana parasız diye sattıracaktı.kandırın satın gerisini otel yönetimi halletsin zihniyet bu!
Size tavsiyem 5 yıldıza,herşey dahile para vermeyin verecekseniz de otel olmasına dikkat edin tatil köyleri rezalet bu konuda.Her sene yarım pansiyona gidiyorum merkeze minibüsle ulaşılabilecek bir otele öyle çok tanınmış olması da gerekmiyor.sabah ve akşam yemeği yetiyor zaten bütün gün dışardayım öğlen istediğimi yiyip içiyorum,otele bağlı kalmıyorum yörenin bütün tarihi ve doğal güzelliklerini de geziyorum.En son Kuşadasında kişi başı oda -kahvaltı 20 tl bir yerde kaldık beklentimiz belliydi zaten otele uyumadan uyumaya gidiyorduk biz karı-koca gezmeyi seven insanlarız.kahvaltı zayıftı ama ne kadar ekmek o kadar köfte demişler.kaydıraklı aqua otellere gittik,efesi gezdik.biz tatile gittik sonuçta...
moustache pig :D