Gönderen Konu: kemer beldibi oasis resort deluxe hakınnda birkaç şey.  (Okunma sayısı 5947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Ynt: kemer beldibi oasis resort deluxe hakınnda birkaç şey.
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2011, 22:03:25 »
Ultra her şey dahil hizmetinize; Açık büfe kahvaltı (07:30 – 10:00) Açık büfe öğlen yemeği (12:30 – 14:00) Pide çeşitleri (15:30 – 16:30) Coffee break (17:00 – 17:30) Açık büfe akşam yemeği (19:00 – 21:00) 24 saat boyunca sınırsız alkollü/alkolsüz içecek dahil. bende şimdi otele baktımda resimlerden baksanız birde açıklamaları okusanız saray yavrusu sanırsınız ama içi seni dışı beni yakar hesabı :)

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2011, 22:05:54 »
turizm bakanlığının böyle bişeyi vardı bi araştırım bu tarz şeyler turizm için önemli olduundan müdahale ediyolardı  ;)

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Temmuz 2011, 22:11:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ultra her şey dahil hizmetinize; Açık büfe kahvaltı (07:30 – 10:00) Açık büfe öğlen yemeği (12:30 – 14:00) Pide çeşitleri (15:30 – 16:30) Coffee break (17:00 – 17:30) Açık büfe akşam yemeği (19:00 – 21:00) 24 saat boyunca sınırsız alkollü/alkolsüz içecek dahil. bende şimdi otele baktımda resimlerden baksanız birde açıklamaları okusanız saray yavrusu sanırsınız ama içi seni dışı beni yakar hesabı :)

anemmm pide çeşitlerini hiç görmedik :) coffe break de, bayat kek vardı  :D (hani bakkalda satılanlardan)

aynen öyle marlboro bende görüntüye ve sınırsız ibaresine fena takılmıştım :) sonuç hüsrannnn  >:( >:(

turizm bakanlığının böyle bişeyi vardı bi araştırım bu tarz şeyler turizm için önemli olduundan müdahale ediyolardı  ;)

valla bulursan harika olur ben sadece sitelere yazdım , aradım ama bulamadım doğru düzgün birşey şikayet için  :(

birde biz oradayken 40 kişilik bir yabancı grup geldi.yaklaşık iki saat sonra bağırış çağırış çıkış yaptılar. bizler  neyse de elaleme de rezil olduk diyeceğim ama diyemiyorum  >:( >:(

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2011, 22:16:32 »
bu durumu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesine yazarsanız,bu oteli herkes daha iyi tanır.
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2011, 22:35:49 »
turizm ve kültür bakanlığına mail at bence nokta atış :)

kaç lira ödemiştin
:)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2011, 22:38:26 »
internetteki indirime felan inanmıyorum zaten.biz kışın rezervasyon yaptırıp ücretini tatilden önce ödeyip bodruma gitmiştik.hotelden bir şikayetim yok ancak biz orda otururken iki kişi geldi direk pazarlıkla bizden çok çok ucuza anlaştılar.direk gidip anlaşıcaksın valla artık biz öyle yapıyoruz
:)

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 19 Temmuz 2011, 22:55:26 »
hiçbir seyahat acentasıyla çalışmayan bir otel var caprice palace 5* dan fazlası olan bir yer
didime yakın bir koy da,bu otelin büyükşehirlerde kendi ofisleri var.aylar öncesinden tüm yerleri
doluyor erken ödemede fiyat % 70 inebiliyor,mesela ramazanda 48 tl yurtdışından gelen türklerin
en fazla tercih ettiği otel.kışın 34 tl ye inen fiyatları var.
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #17 : 19 Temmuz 2011, 23:25:39 »
biz ets tur ile alanya ya the pegasus royal hotele gittik ama bir 3 ay falan netten araştırdım ben bütün yorumları okudum begendigim hotellerin cok korkuyodum bende başıma böyle birşey gelecek diye ama allahtan yemekleri dışında herşeyi mükemmeldi yemekler kötü degildi ama güzelde degildi sırf tavuk üzerine kanatlanacaktık yakında:) tur şirketleri biraz korkutuyor insanı ama bilindik tur şirketleri bunu yapamaz bence onlarada biraz dikkat etmek lazım sizede gecmis olsun bu arada

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Temmuz 2011, 23:40:01 »
turizm ve kültür bakanlığına mail at bence nokta atış :)

kaç lira ödemiştin

günlük 79.-tl idi kişi başına  :( dediğin gibi bende bundan sonra kesinlikle kendim arayıp bulacağım .

liyabu, sizde tavuk varmış, biz hindi yedik  ::) 

klewx bu referansınla seneye oraya mı gitsem acaba  ??? en azından başım ağrımaz :(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 20 Temmuz 2011, 00:09:09 »
capsice palace'ı bende çok duydum,gidenler çok memnunmus