Gönderen Konu: 2.Geleneksel "Bizim Elimiz Armut Toplamıyor" Çekilişi - 60 dk+100 SMS Hediyeli!  (Okunma sayısı 5205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Kuralları biliyorsunuz ama hatırlatayım. Eğlenmeye geldik buraya yani kavga yok :D Herhangi bir şey yazmak iki çekiliş hakkı, bu mesaja teşekkür etmek bir çekiliş hakkı ve en beğendiğim mesaja beş çekiliş hakkı ;) Minimum katılım sayısı 15. Çekiliş 20:15'te yapılacak!  ;D
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2011, 19:06:58 Gönderen: dersyolu »
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
sıkı takipcin geldi dersyolu bende katılabilirim demi ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
kurallar benimkiyle aynı yaratıcı ol mesala sana ö.m. atana ver 1 çekiliş hakkı demi olmazki böyle ahhh ah zamane gençleri hiç yaratıcı değiller
not: yazmış oldum çekiliş hakkımı isterim

20.15 çok geç değilmi olurmu böyle  :P :P :P :P
...

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
kurallar benimkiyle aynı yaratıcı ol mesala sana ö.m. atana ver 1 çekiliş hakkı demi olmazki böyle ahhh ah zamane gençleri hiç yaratıcı değiller

"Eğlenmeye geldik buraya yani kavga yok"

Maddeyi hatırla Harun :D Tamam, bugün sen de çekiliştesin. :D
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
sıkı takipcin geldi dersyolu bende katılabilirim demi ;)

tebii ki katılabilirsin. :)

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı

"Eğlenmeye geldik buraya yani kavga yok"

Maddeyi hatırla Harun :D Tamam, bugün sen de çekiliştesin. :D
sen beni çekilişe alamassın ben kendi çabalarımla giriyorum bi kere. :D :D :D :D :D

Ahahah, peki :D

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı

bak bana artizlik taslama feys e gel anasayfayı kirletmeyelim gelsene feyse ge,l face e değil feys e gelceksin. nasıl gelicen beni ilgilendirmez. yürekliysen gelirsin  ;)
ayrıcabişey varsa söyle hep birlikte gülelim

Link versene sen, link link ver sen, link  ;D

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı

bak bana artizlik taslama feys e gel anasayfayı kirletmeyelim gelsene feyse ge,l face e değil feys e gelceksin. nasıl gelicen beni ilgilendirmez. yürekliysen gelirsin  ;)
ayrıcabişey varsa söyle hep birlikte gülelim

Link versene sen, link link ver sen, link  ;D
sana anasayfa kirliligi yapma dedim >:(   al sana link al link işte al yaz duvara ne yazıyosan al link "feys" linki oraya gel sonra ö.m. la konunuz yüzünden konuları takip edemiyoruz diyolar gel sen, al link al link link al al

Tamam, o zaman biz Harunla konuşucaz. Katılanlar 20:15'e kadar yorum yapsınlar mesela? :D

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Kuralları biliyorsunuz ama hatırlatayım. Herhangi bir şey ,yazmak iki çekiliş hakkı

Herhangi bişey hacım. şimdi herhangi bişey den gelirken herhangibişeyde, arkadaşlarla herhangibişey yapamadan yola çıktık. haliyle herhangibişeyde ; herhangibişey olmadı...

kardeş sanırım 12 çekiliş hakkım oldu demi:))) :D herhangibişey yazdım çünkü.. hatta bunla 14 oldu... hehehe

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Herhangi bişey hacım. şimdi herhangi bişey den gelirken herhangibişeyde, arkadaşlarla herhangibişey yapamadan yola çıktık. haliyle herhangibişeyde ; herhangibişey olmadı...[/b]

kardeş sanırım 12 çekiliş hakkım oldu demi:))) :D herhangibişey yazdım çünkü.. hatta bunla 14 oldu... hehehe

Otelci? :D