Allah o 20 kişinin yardımcısı olsun
bir süre esir alıp sonra serbest bırakmıslar.
pkk 20 kişiyi esir almış Şaşırmış Kızgın Kızgın iyice azdı bunlar Kızgın
Allah belalrını versin elbet bigün geberecekler
yiğidi sırtından vurmak bu zihniyetsiz şerefsizlerin işidir..köpek bile havlarken asildir..sizin ütopya özerkliğiniz inş. sonunuz olacak !!!
Kendi kanlarına susayan köpek sürüleri, sizi kanınızdan boğmak için birkez daha hırslanıyoruz

Yeter artık diyoruz ama işte bizim dememizle bitse keşke
allah belanızı versin lanet olsun size inşallah..size hayvan bile denemez yaratıksınız siz yılan gibi girdiğiniz o deliklerde geberirsiniz dilerim..bu kadar insanın hele babasız yetimlerin ahı bir gün tutar inanıyorum ben ne söylesem hırsımı alamam ancak sizin leşlerinizi tv de görünce biraz olsun rahatlıyorum..it soyları
benim anlamadığım nokta 5 ay önce Çanakkale-Gelibolu gibi bir yerde nöbetimde çelik yelekle beklerken bu 13 kardeşimin kritik bir bölgede neden üzerlerinde yelek yoktu.
benim anlamadığım nokta 5 ay önce nöbetimde çelik yelekle beklerken bu 13 kardeşimin kritik bir bölgede neden üzerlerinde yelek yoktu.
Bende buna takıldım işte, biz kıbrıstayken bir istihbarat üzerine aralıksız nöbetlerde dahi çelik yelek ve çelik başlık taktık ancak operasyona çıkan askere neden bunlar emredilmemiş ve verilmemiş