Harunn0 Ajans olarak yeni bir çekişle daha karşınızdayız. Bugünde 2 kişiye hediye vereceğiz ve dünkü gibi sponsorumuz “calculus07”.
Yapmanız gerekenler ise konuya ‘herhangi’ bir şey yazmak ve bu yazıya teşekkür etmek
Konuya yazmak 1 çekiliş hakkı.
Teşekkür Etmek 1 çekiliş hakkı.
Ödüllerimiz ise;Rüzgar gülünden 3 hediye (artabilirde)
Katılım Süresi 13.13 de dolar… Bu saatten sonra ne nedenle olursa olsun çekilişe dahil edilmez.
Katılım sayısı en az 23 kişi olmalıdır. Olmadığı takdirde süre 3 dakika uzatılır.
HEDİYE 3 OLDU......
Katılım Koşulları;
1. Kampanya harunn0 Ajans tarıfından gerçekleştirilmekte olup. Sponsordan dolayı olacak gecikmelerden, hediyelerin temin edilememesinden sorumlu değildir.
2. Çekiliş sonucunda 2 Asil ve 2 Yedek belirlenicek Asillerin tüm kartları denenip programın izin vermemesinden sonra hak yedek talihliye geçecektir.
3. Kazanan talihli saat 14.00’a kadar sponsorumuz “calculus07”e ulaşmaması durumunda hak yedek talihliye geçecektir.
4. Çekiliş random.org ile gerçekleştirilecektir.
5. Her katılımcı 1 kez ödül alma hakkına sahiptir.
6. harunn0 Ajans kampanyayı kötü yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün haklarını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
7. harunn0 Ajans bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
8. harunn0 Ajans çalışanları katılamaz. Katıldığı tespit edilen çalışanların ikramiyeleri verilmeyecektir.
9. Talihliler ikramiyelerini nakit karşılığı talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.
10. Bu kampanya harunn0 Ajans tarafından Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetimi dışında düzenlenmiştir.
11. Kampanyaya katılan herkes kampanya ve gizlilik koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
12. harunn0 Ajans önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
işte yine kusursuz bir çekilişle karşınızdayız teşekkürler harun
Teşekkürler. Ben de kazanırım umarım
bende katılmak istiyorum herkese bol şanslar
Kstılım koşullarını üşenmeden yazdığın için yıldızlı pekiyi verdim sana
bende varım bgn dun kacırmıstım
dunkunu kacirdik bugune yetistik
dunku yazilanlari okudum cok eglenceli gecmis
harun ve calculas'a katkilarindan dolayi tesekkurler
Sabahtan beri temizlik yapıyorum bu sıcakta canım çıktı