Herkese teşekkür ederim. Kimi asiller inanmıyor vereceklerine sanırım. Noter, kimlik fotokopisi gibi şeylerde istenince güvenmeyip başvurmuyorlar. Ben de noter işlerini hallettim ödülün gelmesini bekliyorum şimdi. 3 katılım yapmıştım. Kazanmam sürpriz oldu.
Herkese teşekkür ederim. Kimi asiller inanmıyor vereceklerine sanırım. Noter, kimlik fotokopisi gibi şeylerde istenince güvenmeyip başvurmuyorlar. Ben de noter işlerini hallettim ödülün gelmesini bekliyorum şimdi. 3 katılım yapmıştım. Kazanmam sürpriz oldu.
ıyı gunlerde kullanın...cok guzel olmus yedekten kazanmanız...tebrıkler...darısı hepımızın basına...
bırakmıcam migrosu ,bakalım ne zaman kaznıcam? tebrikler
tebrikler gerçekten çok sevimdim bende
Çok teşekkür ederim. Darısı sizinde başınıza.
Yedekten sıra bana geldi bugün. Sonunda Migrostan kazandım 
arkadaslar bu migros.un kampanyalarında asiller hakkını nasıl kaybediyor ki-zaten money kartla otomatik cekilise dahil oluyoruz?ambalaj fiş istenmiyor. yani basvuru mu yapmıyolar acaba 15 gun icerisinde.. migros kampanyalari zor.. tekrar tebrikler.
bence moneyclubdaki adresleri eksiktir veya güncel değildir ibrarname ellerini ulaşmıyordur.
Bu arada tebrik ederim özcan_h
bence moneyclubdaki adresleri eksiktir veya güncel değildir ibrarname ellerini ulaşmıyordur.
Bu arada tebrik ederim özcan_h
[/quote]
Evet eksik adres durumlarıda var ulaşamıyorlar. Teşekkür ederim.
tebrikler ,yaaa şöyle bi ödül bi kazanamadım