0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:( ben görüyorum
oy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:( ben görüyorum o zaman onu tıklayıp da oy verebilirsin. daha kolay olur:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:( ben görüyorum o zaman onu tıklayıp da oy verebilirsin. daha kolay olur:)evet canım saol ayrıca sitede bizden başka kimseden ses çıkmıyor
herkese py verdim vermeye devam edicem.
firması onaylanmayanlar bari bize oy verin,manayla puan kazanırsınız:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:(bende görüyorum ve kıskanıyorum .. bende istiyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy veren arkadaslar,solda benim logomu görüyormusunuz,ben göremiyorum da:(bende görüyorum ve kıskanıyorum .. bende istiyorum.. kolera sağolsun,sırf bana oy verirken size kolaylık olsun diye:)