Gönderen Konu: bugün benim doğum günüm...  (Okunma sayısı 12824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: bugün benim doğum günüm...
« Yanıtla #40 : 13 Temmuz 2011, 13:36:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar nişanlımın abisi aradı az önce,
abicim akşam müsaitseniz yengenle çay içmeye geleceğiz dedi.
müsaitiz, buyrun gelin dedim. sürpriz bir parti filan mı acaba :) çok merak ediyorum.
eski erkek arkadaşım bile arayıp kutladı...
amaaan, erkekler pek önem vermiyor. bunu kabul etmek gerek.
eğer unutmuş ise bugün elimden çok çekeceği var, sonra ömür boyu unutmayacak eminim :)
unutmussa haber ver yada telefonunu ver arada bir rahatsız edelim eğer unutmadıysa bir daha unutmaması için eline bir ajanda tutuştur tüm önemli günleri yaz ilk göz göze gelme tarihi,ilk söz,son nişan,ilk sinema evlilik aşamasında olursa ilk tv,koltuk alma tarihleri kampanyacıysa kazandıgınız ilk mp3,parfüm,çikolata ne varsa yaz hergünün bayram gibi olsun  :)

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #41 : 13 Temmuz 2011, 13:38:59 »
arkadaşlar nişanlımın abisi aradı az önce,
abicim akşam müsaitseniz yengenle çay içmeye geleceğiz dedi.
müsaitiz, buyrun gelin dedim. sürpriz bir parti filan mı acaba :) çok merak ediyorum.
eski erkek arkadaşım bile arayıp kutladı...
amaaan, erkekler pek önem vermiyor. bunu kabul etmek gerek.
eğer unutmuş ise bugün elimden çok çekeceği var, sonra ömür boyu unutmayacak eminim :)
unutmussa haber ver yada telefonunu ver arada bir rahatsız edelim eğer unutmadıysa bir daha unutmaması için eline bir ajanda tutuştur tüm önemli günleri yaz ilk göz göze gelme tarihi,ilk söz,son nişan,ilk sinema evlilik aşamasında olursa ilk tv,koltuk alma tarihleri kampanyacıysa kazandıgınız ilk mp3,parfüm,çikolata ne varsa yaz hergünün bayram gibi olsun  :)
evet ver teli msj atalım ama umarım anlayışlı biridir sonra lan bu msj atan kim felan diye hiddetlenmesin.
2. şıkta güzel olmadık şeyler yaz hergün kutlasın mesala ilk doğum gününü unuttuğun gün diye ekle
...

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2011, 13:56:18 »
Doğum günün kutlu olsun :) Nişanlını hiç takma kafana bekle.Belki bir süpriz yapar sonuçta sen onunkini kutladınnnn oda öğrenmiş olabilir belki birilerinden hadi diyelim yapmadı işte o zaman burnundan getirrrr deerim sanaaa  ::)
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 13 Temmuz 2011, 13:57:27 »
Doğum günün kutlu olsun :) Erkeklerin bazıları böyle, gözüne sokacaksın en iyisi. Benim eşim yıllarca 19 Ocak biliyordu doğum günümü :D Daha geçen doğumgünümde 18 Ocak olduğunu öğrendi. Böyle şeyler yüzünden nişanlından soğuma. Eşim dünya iyisidir. Biraz uğraşman lazım. Bence en iyisi bugün doğum günüm, bir yemeğe çıkalım gibi bir şeyler söyle. Kendini yiyip bitirmekten daha iyidir.
aynen bende öyle düşünmüştüm zaten, bugün çok sıkıltım hadi bi yemeğe çıkalım diyecektim ama, abisi arayıp bize gelmek isteyince, ayıp olur dedim. çünkü abisi bugün doğum günüm olduğunu biliyor. kardeşinin kulağını çekmesi lazım değilmi. kardeşim dursun, nişanlısının doğum gününü kutlamaya ben gideyim demez herhalde, sülalecek gelecekler gibi geliyor. nişanlım dolmuş şoförlüğü yapıyor.
akşam a bir dolmuş insan gelebilir :):)ayy çatlayacağım meraktan...
 artık sonra ki seneler baş başa kutlarız ...

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #44 : 13 Temmuz 2011, 14:01:42 »
iyi de, sizler mesaj atarsanız bir şekilde,
 nasıl tepki vereceğini bilmiyoırum ki, ama şunu biliyorum ki unutursa dünyaya geldiğine pişman olacak :)
bugünden sonra da, birdaha hiiiiç unutmayacak... :)

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 13 Temmuz 2011, 14:02:47 »
Doğum günün kutlu olsun :) Erkeklerin bazıları böyle, gözüne sokacaksın en iyisi. Benim eşim yıllarca 19 Ocak biliyordu doğum günümü :D Daha geçen doğumgünümde 18 Ocak olduğunu öğrendi. Böyle şeyler yüzünden nişanlından soğuma. Eşim dünya iyisidir. Biraz uğraşman lazım. Bence en iyisi bugün doğum günüm, bir yemeğe çıkalım gibi bir şeyler söyle. Kendini yiyip bitirmekten daha iyidir.
aynen bende öyle düşünmüştüm zaten, bugün çok sıkıltım hadi bi yemeğe çıkalım diyecektim ama, abisi arayıp bize gelmek isteyince, ayıp olur dedim. çünkü abisi bugün doğum günüm olduğunu biliyor. kardeşinin kulağını çekmesi lazım değilmi. kardeşim dursun, nişanlısının doğum gününü kutlamaya ben gideyim demez herhalde, sülalecek gelecekler gibi geliyor. nişanlım dolmuş şoförlüğü yapıyor.
akşam a bir dolmuş insan gelebilir :):)ayy çatlayacağım meraktan...
 artık sonra ki seneler baş başa kutlarız ...

keisn kutlamaya geliyolar sen temizlik yap hazırlık felan yap bence :D
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 13 Temmuz 2011, 14:03:13 »
ben sizin yerinizde olsam arar sorarım bugün benim doğum günüm biliyormusun derim
bilmiyorsa da öğrenir işte :) hiç tahammülüm yok belirsizliğe :)
gelemem bu strese yok sürprizmi yok değilmi unuttumu hatırladımı
şeffaf olmalı herşey
doğum günüm kutla bitti :)

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #47 : 13 Temmuz 2011, 14:07:25 »
bence de , her ihtimal e karşı hazırlık yapayım ufak ufak...
minik tuzlu poğaçalar yapayım diyorum, :)
belirsizlik elbet güzel birşey değil ama birşey diyemiyorsun işte.
ben de biraz fazla mı sabırlıyım ne :)
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2011, 14:10:08 Gönderen: kumsall »

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #48 : 13 Temmuz 2011, 15:47:33 »
Bisey anlatacagim millet dicek karamsarlik dizboyu...yakin bir dostumuzun nisanlisi herseyi hatirlardi hediyelere bogardi bizim kizi,amanda aman neler almazdiki...biraksak ilk cacik yedigimiz gun diye bir gun cikarip hediye alacakti kiza...meger iki dusndugu varmis da tepki olcuyprmus...hediyelere mi geliyor yoksa bana mi diye...inanamadik boyle bir adam olduguna...atti yuzugu dostumuz ayrildilar...odun olsun guvenilir olsun varsin ozel.gunleri hatirlamasin evini yerini bilsin , isi zormus ondan bile hatirlayamayabilir ne bileyim ben trafik canavari oldugum icin :d
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 13 Temmuz 2011, 16:57:28 »
bencede çok takılmayın böyle özel günlere,tabiiki insan üzülür ama karşılıklı konuşarak konuyu halletmek en iyisi.ben çook bilirim eşini hediyelere boğup arkadan başka iş çevirenleri.özel günlerde hediye almak bir yana,alakasız zamanda alıyorsa vardır bi bit yeniği.(herkes için geçerli değil tabiiki)   önemli olan kafalarınızın uyuşması,gerisi boş.
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!