Gönderen Konu: bugün benim doğum günüm...  (Okunma sayısı 12090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: bugün benim doğum günüm...
« Yanıtla #30 : 13 Temmuz 2011, 12:06:38 »
Canım öncelikle doğum günün kutlu inşallah mutlu nice nice seneler yaşarsın.Nişanlın olayına gelince teselli veremicem,biz bayanlar malesef bu tarz şeyleri önemsiyoruz yani ben de öyleyim,kutlamazsa da inanılmaz üzülürdüm.benim başıma gelmedi Allahtan ne sevgiliyken,nişanlı ne de  evliliğim devam ederken...ama sevgililik dönemimizde eşim 82 olduğum halde bana bu sohbette 81 liydin dimi dediği anda gözlerimden alev fışkırmış ve saçını başını yolmuştum  ;D ;D ;D o gün bugündür doğum günlerim hep çok özeli,güzel ve unutulmaz geçer  ;D yazımın anafikri eğer unutursa hiç dert etme nişanlına gereken dersi ver ve bir ömür tüm d.günlerinin güzel geçeceğini düşünerek mutlu ol  ;D ;D ahhh biz kadınlar....
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2011, 12:09:18 Gönderen: ilkemmm »
izgim

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 13 Temmuz 2011, 12:18:52 »
Doğum günün kutlu olsun :) Erkeklerin bazıları böyle, gözüne sokacaksın en iyisi. Benim eşim yıllarca 19 Ocak biliyordu doğum günümü :D Daha geçen doğumgünümde 18 Ocak olduğunu öğrendi. Böyle şeyler yüzünden nişanlından soğuma. Eşim dünya iyisidir. Biraz uğraşman lazım. Bence en iyisi bugün doğum günüm, bir yemeğe çıkalım gibi bir şeyler söyle. Kendini yiyip bitirmekten daha iyidir.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #32 : 13 Temmuz 2011, 12:22:14 »
Doğum günün kutlu olsun  :D :D :D Boşver takma kafana ben hatırlıyorum ama maşallah hanım doğum günü - evlilik yıldönümü - tanışma yıldönümü - sözlenme yıldönümü - nişanlanma yıldönümü hepsini hatırlamamı bekliyor. Buda bir bünye yani  :D

önemli olan birlikte bir ekmeği paylaşmak benim için, itiraf etmeliyimki tarihleri pek önemsemiyorum o kadar  :-\

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 13 Temmuz 2011, 12:28:26 »
 :D :D :D :D bir kaç gün öncesi evlilik yıldönümümüzdü  :D

eşim haftalar önceden sayıklamaya başladı .... temmuz diye.

neyse ... temmuz geldi çattı.Belgrad ormanına ailece piknige gittik  :D :)

nasıl bir evlilik yıldönümü idi bilmem ama   :D kuzularım eşim ve kayınvalidemle geçirdiğimiz harika bir gündü. :D

Allah ağzınızın tadını bozmasın yeter.

doğum günü tarihlerini bizde  çok fazla dikkate almıyoruz.

sağlık sıhhat olsunda gerisi çok önemli değil. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #34 : 13 Temmuz 2011, 12:32:17 »
mutlu yıllar canım üzülme boşver benim de aşim hiç bir şey yapmaz onca hatırlatmama ragmen :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 13 Temmuz 2011, 12:32:41 »
Ben de her zaman hatırlayamıyorum. Özellikle yoğun günlerde, çok işlerim varsa unutabiliyorum. Bir gün kayınvalidem, annem, eşim sahilde yürüyoruz. Kayınvalidem ''Sizin bugünlerde evlilik yıldönümünüz dimi?'' dedi. Kendimden emin, ''Evet!'' dedim. ''Ama ayın 24ü, bugün....ayın...27 si!, aaa geçmiş!'' dedim, hep beraber güldük :D 3. yıldönümümüzü unutmuştuk :) 2. yıl dönümümüzü de 1 gün sonra hatırlamıştık :D

Ama bir şey daha anlatayım, bir tanıdığım var, kocası asla özel günlerini unutmaz, sürekli çiçek, hediye, ama hiç mutlu değiller, sürekli kavga, aldatılıyor bile. Emin ol, dürüst, iyi bir inan olsun, varsın hatırlamasın :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 13 Temmuz 2011, 12:35:14 »
Ben de her zaman hatırlayamıyorum. Özellikle yoğun günlerde, çok işlerim varsa unutabiliyorum. Bir gün kayınvalidem, annem, eşim sahilde yürüyoruz. Kayınvalidem ''Sizin bugünlerde evlilik yıldönümünüz dimi?'' dedi. Kendimden emin, ''Evet!'' dedim. ''Ama ayın 24ü, bugün....ayın...27 si!, aaa geçmiş!'' dedim, hep beraber güldük :D 3. yıldönümümüzü unutmuştuk :) 2. yıl dönümümüzü de 1 gün sonra hatırlamıştık :D

Ama bir şey daha anlatayım, bir tanıdığım var, kocası asla özel günlerini unutmaz, sürekli çiçek, hediye, ama hiç mutlu değiller, sürekli kavga, aldatılıyor bile. Emin ol, dürüst, iyi bir inan olsun, varsın hatırlamasın :)
Arkadaşlarına gösteriş yapmak için doğum gününde özellikle eşini sıkıştırıp zorla çiçek gönderten hatunlar bile var  :D :D :D

ne anladım ben bu işten olmaz olsun öyle çiçek  :D :D :D

Çevrimdışı isik07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 13 Temmuz 2011, 13:18:04 »
doğum günün kutlu olsun.. seviyorsan önmli değil kutlaması sevmiyorsaun vur tekmeyi gitsin =)

Çevrimdışı kumsall

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #38 : 13 Temmuz 2011, 13:28:35 »
arkadaşlar nişanlımın abisi aradı az önce,
abicim akşam müsaitseniz yengenle çay içmeye geleceğiz dedi.
müsaitiz, buyrun gelin dedim. sürpriz bir parti filan mı acaba :) çok merak ediyorum.
eski erkek arkadaşım bile arayıp kutladı...
amaaan, erkekler pek önem vermiyor. bunu kabul etmek gerek.
eğer unutmuş ise bugün elimden çok çekeceği var, sonra ömür boyu unutmayacak eminim :)

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #39 : 13 Temmuz 2011, 13:32:22 »
fazla umutlanma abisi aramış sonra üzülme diye diyorum
...