1. olan hasan çömlekçinin 36 arkadaşı var ama 166 oyla birinci olmuş
arkadas listesinde olmadan da oy isteyebilir dısardan bence bir gariplik yok
arkadas listesinde olmadan da oy isteyebilir dısardan bence bir gariplik yok
o zaman benim 1030 arkadaşım var 400 oy almamda da bir gariplik olmamalı demek istediğim o idi benim
mesele arkadaş sayınızda değil size oy verenlerin sahte hesap olması bunu facebook şöyle bir yolla çözse iyi olur her hesap işin tel kayıdı zorunluğu getirse süper olur böylece en azından sisteme kayıtlı olup kontrolu daha basit olur tabi onunda çakallığını bulurlar
herşeyin hilesine aklı çalışan tek milletiz herhalde
Harun sibel ve Nilgün
ben colgate e annemdeyken katıldım diş macunuda oradaydı orda annemi kayrayı ve eşimi çektim iki resmide kattım yarışmaya ama hangisi kabul edilirse diye hatta kayra bende katılcam dedi olmaz seni haftaya katarız dedim küstü bana:(
bu hafta ekledim babasına iddia ediyor bakalım kim kazanacak diye hırslıymış bakalım:))
eşimin resmini bulmak kolay olur diye ondan oy topladım annemin resmi kaazanamadı
yarışmanın başından beri sizede resim vermek isterdim ama elimde annemin geçen hafta yarışmadaki resmi var
isterseniz nasılsa kaybetti onu yollayım sizde katılın yada kaç hafta sürcek bilmiyorum Cumaya kayseriye gitcem inş. orada çeker yollarım
Harun sibel ve Nilgün
ben colgate e annemdeyken katıldım diş macunuda oradaydı orda annemi kayrayı ve eşimi çektim iki resmide kattım yarışmaya ama hangisi kabul edilirse diye hatta kayra bende katılcam dedi olmaz seni haftaya katarız dedim küstü bana:(
bu hafta ekledim babasına iddia ediyor bakalım kim kazanacak diye hırslıymış bakalım:))
eşimin resmini bulmak kolay olur diye ondan oy topladım annemin resmi kaazanamadı
yarışmanın başından beri sizede resim vermek isterdim ama elimde annemin geçen hafta yarışmadaki resmi var
isterseniz nasılsa kaybetti onu yollayım sizde katılın yada kaç hafta sürcek bilmiyorum Cumaya kayseriye gitcem inş. orada çeker yollarım
teşekkerler deniz abladan aldım benn
Harun sibel ve Nilgün
teşekkürler cnm sorun olmazsa ben ekleyeyim ama sorun olurmu acaba geçen hafta katılmışsınız
lerzancığım yükledim bakalım

teşekkürler cnm benim