0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim evde 3 kilima var ama kullanılmıyor yılda en fazla 20-30 defa yani 1 ay anca çalışır veya çalışmaz yaz ortasındayız daha ilk kez bugün açtık,klima başlığı hortlayınca tesadüfmü ne bu bir işaret kısmet gelecek bir yerden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim evde 3 kilima var ama kullanılmıyor yılda en fazla 20-30 defa yani 1 ay anca çalışır veya çalışmaz yaz ortasındayız daha ilk kez bugün açtık,klima başlığı hortlayınca tesadüfmü ne bu bir işaret kısmet gelecek bir yerden elektrik gidecek diye açmıyon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim evde 3 kilima var ama kullanılmıyor yılda en fazla 20-30 defa yani 1 ay anca çalışır veya çalışmaz yaz ortasındayız daha ilk kez bugün açtık,klima başlığı hortlayınca tesadüfmü ne bu bir işaret kısmet gelecek bir yerden elektrik gidecek diye açmıyon nasıl hava atıyor şuna bakın burjuvayız diyor pamuk ağasıyız diyor
akıllı sayaç gerçekten akllı mı?calc siret e böyle takılmayı nerden öğrendi gizemli bu gidişle klima almaktan vazgeçip her odaya bi vantilatör alır mı? aazz sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinakıllı sayaç gerçekten akllı mı?calc siret e böyle takılmayı nerden öğrendi gizemli bu gidişle klima almaktan vazgeçip her odaya bi vantilatör alır mı? aazz sonra sen bu gidişle evdeki her bireye bi yelpaze alırsın
@tospik armağan bana ben armağana takılırız.espriden ve iyi niyetimizden anladığımız için eğlenceli oluyor keşke herkeste bu zeka olsa.ben içimizden bazı 1-2 arkadaşa böyle takılınca trip yapıp cephe aldılar,konuşmayı selamı tebriği kestiler. oysa ben sevdiğim insana takılırım. ama iyi oldu kendini kaf dağında sanan,burnu büyük, kişilere tepeden bakanları sevmem