16 bin liran var '' daikin '' dan şaşma bir numara

mutsibishilerde iyi.

A+ özellikli al en az. A+++ OLANLAR en iyisi tasarruf konusunda. eğer sadece 1 odada kullanacaksan 9 bin btu yeter. ama odanın kapısını açacağım salonada gitsin serin akım biraz dolaşsın diyorsan 12 bin btu ideal
konuyu hortlatıyorum ama armağan nasıl klima memnun musunuz?
istanbul'un nemi dayanılmaz bir hal aldı, ben de bir klima alacağım, ne tavsiye edersiniz?
hiç anlamıyorum çünkü klimadan.
isteklerim; az elektrik harcasın, gürültü yapmasın. ısıtması önemli değil kışın kullanmayacağız sadece soğutması yeterli. btu filan bişeyler var sanırım o odanın metrekaresine bakılarak karar verilen birşey di mi? salona koymayı planlıyoruz öyle devasa bi salon değil şimdi metre veremem ama normal bir oda işte 
önerilerinizi bekliyorumm.
valla güzel ya memnunuz yani kaliteli bir klima ama bence en az elektrk harcayan hangisi ise onu al derim ben alarkonun reklamı vardı saatte 7 kuruş diye düşünülebilir. daiken iyiymiş duyduğuma göre ben kesin dandiktir diyodum ama pahalıymışta baya
daikin dünya devi 1 numara dandikmiş

dandik klima bizde var airfel

babam kaç defa dedim alma sırf tanıdık biri muhabbet ediyor adama para kazandırmak için gitti aldı 5 senedir dolu arızası çıktı

babam sever böyle milleti sevindirip kazık yemeyi
ne marka alırsanız alın, enerji tasarrufu olanından alın
sonra bizim gibi elektürük faturalarını görünce

olmayın
A++++++ böyle bişi yazması lazım
en fazla ++++++ olandan alacağım yani anlaşıldı

alarko, mitsubishi ve daikin e bakayım öyleyse.
12000 btu yeter diyorsunuz.
bunlarda hemfikir miyiz?

evet diyen beğensin
sessiz mi gizz?
çok yakıyo mu 
bizde tv buzdolabı çamaşır makinesi fırın arçelik ama klima konusunda arçeliği bilmiyorum daikin dan şaşma işte
sessiz mi gizz?
çok yakıyo mu 
bizde tv buzdolabı çamaşır makinesi fırın arçelik ama klima konusunda arçeliği bilmiyorum daikin dan şaşma işte 
görende 40 yıldır daikin kullanıyor sanacak

getirdiğin her müşteri için prim falan mı alıyon hayırdır
sessiz mi gizz?
çok yakıyo mu 
sessiz canım çok da fark etmedi elektrik faturasında