Gönderen Konu: Klima Tavsiye  (Okunma sayısı 12178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
Ynt: Klima Tavsiye
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2011, 22:09:07 »
arçelik marka olmasında gerisine bişe demem ,bizim klima henüz garantisi dolmadı ama 2 servisci yüzü gördü menmun değiliz,

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2011, 22:09:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arçelik marka olmasında gerisine bişe demem ,bizim klima henüz garantisi dolmadı ama 2 servisci yüzü gördü menmun değiliz,
ya bizimde komşuda beko varda sakın almayın diyo ya

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2011, 22:11:18 »
bekoda arçelikte  koçun diye biliyorum ,arçelik bozdu kaliteyi ,

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2011, 22:13:34 »
bekoda arçelikte  koçun diye biliyorum ,arçelik bozdu kaliteyi ,
ne alcaz şaşırdım valla ya airfel bakıyorum güzel diye duydum

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2011, 22:15:19 »
fikrim yok ama iyi araştırmak lazım bizim eski komşu 1 kilo havuç için tüm marketlere bakardı kaldıki tonla para vereceğiniz bir ürün ,

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2011, 22:16:27 »
Mitsubishiyi alıyorsun ne ses var nede en ufak sorun.Ayrıca mitsubishinin değerleri daha farklı.Ama sanırım ondada mitsubishi ve mitsubishi electric olarak ikiye ayrılıyor.Yalnız arçelik bko vs alma.Boşa gidiyor paran.Kfanda şişiyor.Sadece servis heryerde var..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2011, 22:31:04 »
Mitsubishiyi alıyorsun ne ses var nede en ufak sorun.Ayrıca mitsubishinin değerleri daha farklı.Ama sanırım ondada mitsubishi ve mitsubishi electric olarak ikiye ayrılıyor.Yalnız arçelik bko vs alma.Boşa gidiyor paran.Kfanda şişiyor.Sadece servis heryerde var..
ya şimdi ufak bir araştırma yaptımda gree diye bir marka var.koçtaş ve airfel satıyor sadece.aiefel ithal ediyormuş sadece klima üreten bir firma fiyatıda gayet uygun büyük ihtimal gree olabilir

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2011, 22:38:18 »

Aynen imzamı atarım,gerçi biraz pahalı ama olsun.2004 yılında 2 tane aldım,7 yıldır yaz kış devamlı kullanıyorum.Gayet memnunum.Alırken biraz fazla ödersin ama hem elektrik tasarrufundan dolayı daha az ödersin hem de servisin yolunu bilmezsin ayrıca çok sessizdir çalışıp çalışmadığını da anlamazsın.Bu öneriyi kulak arkası etme!
Antalya yanmaya başladı,Allah'tan fazla nem yok,ama daha da sıcak ve nemli günler kapıda!  ;)

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 10 Temmuz 2011, 22:42:27 »

Aynen imzamı atarım,gerçi biraz pahalı ama olsun.2004 yılında 2 tane aldım,7 yıldır yaz kış devamlı kullanıyorum.Gayet memnunum.Alırken biraz fazla ödersin ama hem elektrik tasarrufundan dolayı daha az ödersin hem de servisin yolunu bilmezsin ayrıca çok sessizdir çalışıp çalışmadığını da anlamazsın.Bu öneriyi kulak arkası etme!
Antalya yanmaya başladı,Allah'tan fazla nem yok,ama daha da sıcak ve nemli günler kapıda!  ;)
ya babamı zar zor ikna ettim zaten :) 700 tlden fazla verecek gibi durmuyor ;D gree gider bize ya  ::)

Çevrimdışı akeldan

• Deneyimli Kampanyacı
  • aşk bir rüya..
« Yanıtla #19 : 10 Temmuz 2011, 22:44:30 »
şiddetle mitsubishi derim çok memnunum..tandığım kullanan herkes de çok memnun
eskisi gibi giremeyeceğim. mesajlara geç cevap verebilirim