Eşim adına kayıt oldugum, o zamanlar bu forumu bılmıyordum ve sızden yardım ıstıyememıstım. Bugun sonuclara baktım guzellık setı kazanmısız. Konuyu acan arkadasa tesekkur ederım. Bu arada hedıyelerı kargoya mı verecekler yoksa once bılgılerı teyıt mı edılecek bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım. Ayrıca kazananları tebrık ederım.
Bu soruya cevap verebılecek arkadas yok mu?
Denedimbiliyorumun ilk yarışmasıydı o sebepten kimse presedürünü bilmiyo
cevap ıcın tesekkur ederım beyondparadise
kazanlara tebrikler.........
Denedimbiliyorum'a mail atmıstım, kısmetse 1 ay ıcınde adres degısıklıgım olacak ne kadar surede elımıze gecer hedıyeler seklınde. 1 mayıs'a kadar elınıze ulasır yazmıslar, bılgınıze.
Merhaba ****** Hanım,
Öncelikle bize bu denli katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder; ''Senin Sloganın'' programımız daki başarınızdan dolayıda tebrik ederiz.
Kazanmış olduğunuz güzellik setiniz 1 Mayıs 2009 tarihine kadar elinizde olacaktır.
Birlikteliğimizin ve değerli yorumlarınızın devamı dileğiyle,
Saygılarımızla,
DenedimBiliyorum.com Proje Ekibi
Ben de çok merak ediyordum bunu

Haftaya elimizde yani hediyeler,süper
Bu hangisi için slogan içinmi?
Bu hangisi için slogan içinmi?
Evet arkadasım slogan ıcın.
Setin içeriğini bilen var mı ?
Set ıcerıgını bılmıyorum, paket gelene kadar da bu konuyla ılgılı net bılgı cıkacagını sanmıyorum ama P&G sırketı kozmetık sektorunde bır cok marka uretıyor. Bu baglamda guzel bır set gelecegını tahmın edıyorum. Braun sılk epıl'ı aratmayacak guzellıkte bır paket beklıyorum.