Arkadaşlar,
Ben TTnet Net limitsiz tarifesi kullanıyorum, internet hızım 1 mbps. (eski aboneyim artık kalmadı bu tarife, hepsi 8 mbps olarak değişti ancak geçiş için taahhüt vermem gerekli)
Bu tarife için aylık 50 TL ücret ödüyorum.
Size sorum şu, aranızda Süperonline Fiber internet kullanıcısı var mı? Tavsiye eder misiniz?
Ttnet ten geçiş yapan oldu mu, memnun musunuz?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Teşekkürler şimdiden
Bizim ilde yok daha olsa düşünmeden geçerdim..Superonline sol fiyati ttnetle aynı ama daha fazla mbt veriyo , ttnete geçiş yapsan taahHutlu ise geçiş masraflarını superonline karsiliyo masrafı ...
Bizim ilde yok daha olsa düşünmeden geçerdim..Superonline sol fiyati ttnetle aynı ama daha fazla mbt veriyo , ttnete geçiş yapsan taahHutlu ise geçiş masraflarını superonline karsiliyo masrafı ...
ttnetle taahhütüm bitti.
ya 50 lira ödeyip 8 megabit hızla sınırsız devam edicem, ya da fibere geçicem bilemiyorum işte kullanıcı fikri almak istedim :/
ttnetle taahhütüm bitti.
ya 50 lira ödeyip 8 megabit hızla sınırsız devam edicem, ya da fibere geçicem bilemiyorum işte kullanıcı fikri almak istedim :/
Çeşitli forumlar var ordan kullananlardan bilgi alabilirsin
ttnetle taahhütüm bitti.
eğer varsa şehrinzde kesin geçin 10 mbit 50 tl 2 yıl tahahüt verrisenz 20 mbite çıkarıyolar
beylikdüzü'ndeyim ben, burası pilot bölgeydi zaten, uzun zamandır var.
fiyat ve hız konusu kağıt üzerinde mükemmel ona lafı yok, merak ettiğim gerçekten öyle olup olmadığı
Superonline hız olarak bir bölgeden bir bölgeye değişiklik gösteriyor. Bir bölgedeki biri memnunken diğer bölgedeki memnun olmayabiliyor. Onun için kullanacağınız bölgede birini bulup sormakta fayda var. Ayrıca eviniz kira felansa taşınma durumunuz varsa tavsiye etmem. Her taşınmada 100 tl + ücret talep ediyorlar. Hatta bina içinde olsanız bile. Ama ev kendinizin ise ve bölgede kullananlar memnunsa hiç düşünmeyin derim.
Superonline hız olarak bir bölgeden bir bölgeye değişiklik gösteriyor. Bir bölgedeki biri memnunken diğer bölgedeki memnun olmayabiliyor. Onun için kullanacağınız bölgede birini bulup sormakta fayda var. Ayrıca eviniz kira felansa taşınma durumunuz varsa tavsiye etmem. Her taşınmada 100 tl + ücret talep ediyorlar. Hatta bina içinde olsanız bile. Ama ev kendinizin ise ve bölgede kullananlar memnunsa hiç düşünmeyin derim.
oo bak bu çok faydalı bir bilgi oldu çünkü kiracıyız.
çok sağol
oo bak bu çok faydalı bir bilgi oldu çünkü kiracıyız.
çok sağol 
ya ttnetten şaşma bence yine 8 mbite kadar yeterde artar bile nete gircen video izlicen en fazla
net limitsiz kampanyası vardı 1 ara 44 mü 39 liramı neydi. 8 mbit. yalnız hat şebekenizin ve modeminizin bu hızı desteklemesi gerekiyor. süper online daha henüz tam oalrak yerleşmedi.1-2 sene ister ozaman bende kesin geçerim.