çekilişi değil kampanyayı yinelesinler
katılan diğer arkadaslarda arasın diazem simonbolivar sakaryazede baska kim vardı acaba? bide katılım kaç kişidir biliyormusunuz?
esim adina ben de katildim arayacagim
katılan diğer arkadaslarda arasın diazem simonbolivar sakaryazede baska kim vardı acaba? bide katılım kaç kişidir biliyormusunuz?
esim adina ben de katildim arayacagim
ne kdar erken ararsak o kadar iyi olur

bugun ararsanız daha cbk ulasırız cozume sanki
Uğraşlarınız takdire şayan arkadaşlar, tebrik ederim haklısınız ama bu kampanya için yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama belki başka kampanyalara daha dikatli olurlar dediğiniz gibi, belki de gönlünüzü almak için ufak bir hediyede gönderirler( müşteri memnuniyeti adına)
benim durumuma gelince ben tek seferde 4 adet şampuan aldığım için( aynı zamanda roma seyati çekilişine katılmak için) porselen çekilişine girdim ama kazanamadım, benim açımdan şikayet edecek bir durum yok, yoksa sizleri yalnız bırakmazdım
Uğraşlarınız takdire şayan arkadaşlar, tebrik ederim haklısınız ama bu kampanya için yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama belki başka kampanyalara daha dikatli olurlar dediğiniz gibi, belki de gönlünüzü almak için ufak bir hediyede gönderirler( müşteri memnuniyeti adına)
benim durumuma gelince ben tek seferde 4 adet şampuan aldığım için( aynı zamanda roma seyati çekilişine katılmak için) porselen çekilişine girdim ama kazanamadım, benim açımdan şikayet edecek bir durum yok, yoksa sizleri yalnız bırakmazdım
anladım

ben 1 urun aldın sanmıstım o nedenle söyledim.
hata tespiti sonucuna göre blendaxtan 1 yıllık şampuan alınabilir diye düşünüyorum,
ve ya bu yemek takımının aynısından.her katılım yapılan kart sahibinin adına şikayet oluşturulmalı.
hata tespiti sonucuna göre blendaxtan 1 yıllık şampuan alınabilir diye düşünüyorum,
ve ya bu yemek takımının aynısından.her katılım yapılan kart sahibinin adına şikayet oluşturulmalı.
umarım dediğin gibi olur bizim gibi muzdarip olanlardan destek bekliyorum
adamım senin maili aynen ben yolladım. mailime yazmışlar, iletişim teliniz yok, verirseniz iletişime geçelim demişler. ben de cep telimi ve carrefour kartlarımın numaralarını yazdım. ne arayan var ne soran ? carrefour iyice rezillik yapıyor. siz ne yapıyorsanız yazın bana, ben de aynı tepkiyi göstereyim, bu ne rezillik ya. insert yayınlarlar, bir katılım koşulları olmaz, bir duyurusu yapılmaz. rezillik ya !!!
Cevremdeki katilim yapan butun kart sahipleri yazicak benim.Sadece uygun bir net lazim:)
arkadaşlar ben buna katılmadım sanırım yine detaylar katılımcıları şaşırtmış umarım telafi ederler.