Az önce aradım çok iyi ilgilendiler sağolsunlar.Sadece 1 tane akzandım sadece ona canım sıkıldı.Carefour kartları kaydetmemiş belliki..
bizim ev telefonu sorunlu arayan benide sorabilir mi? 1 katılım yapmıstm gerci sadece ama
bizim ev telefonu sorunlu arayan benide sorabilir mi? 1 katılım yapmıstm gerci sadece ama
Arıyım bakalım ben..
kart no gerekiyorsa veriym

tesekkurler
Kartnoya gerek yok da.Şimdi aradım.Mesai saatlerimi 9 ila 177 saatleri arasındandir diye otomatik sesli yanıt çıktı..
Kartnoya gerek yok da.Şimdi aradım.Mesai saatlerimi 9 ila 177 saatleri arasındandir diye otomatik sesli yanıt çıktı..
tamam saol

yarın arayan arkadaslar ebru kasap adınıda sorsunlar lütfennnn

umarım forum oalrak kazanmısızdır.
Bana 1 den fazla çıkması lazımdı tahminen.Çunku inanın çok aldım fazlaca akrtlarla..
ben de 12 katılım yaptım,yemek takımı bir yana,bu kampanya da ipana+blendax 3.99 a satıldı
belkide bu imkan bir daha hiç bir markette olmayacak genel ipana çekilişinin bu günler tam ateşli zamanı.
Niye böyle sır gibi kampanya olduğunu hala anlamadım.Ne kampanya açıklandı,ne sonuçlar yayınlandı...
ben de 12 katılım yaptım,yemek takımı bir yana,bu kampanya da ipana+blendax 3.99 a satıldı
belkide bu imkan bir daha hiç bir markette olmayacak genel ipana çekilişinin bu günler tam ateşli zamanı.
9 kartla katılşmım bende hesap ettim.Ama sayısal olarak çok fazla katılımım.Ama dedğin gibi bu fiyatı bulmak başka yerde imkansızdı blendax için..