Gidipte para vermeden şifre sökmenin pek hayirli olacagini sanmiyorum kimseye..
kardeş.. bende aynı düşüncedeyim. ama yapacak bişey yok...katılım çok olcağı için pek kasmak istemedim kendimi. en azından bi şifre için 5-6 lira toslamakta pek mantıklı değil. sonuçta alışveriş yaparken aldım ben. o şifrelerde marketin hediyesi olsun:)))
Adese, groseri ve çağdaş markette kampanyaları, kampanyalı fiyatları oldu sanırım. Ben carrefour da 500 kütahya yemek seti çekilişinde fiyatı 3,99 tl iken baya almıştım. ama hep ayrı carrefour kartlardan geçmişti kasa. Bu tarz sistem açıklarını sineye çekmek zorundayız. Yukarıda da belirttim, açılmayan ambalaj içine bir şekilde monte etmeleri lazım. Ya son kullanma tarihi gibi kutuya yazdıracaklar, üstünü de kapatacaklar. 8X4'de, Çaykur çekilişinde, her yıl Dr Oetker çekilişlerinde bunları hep yaşadık. Ürünü almadan çekiliş kuponunun elde edilmesi hoş değil. Bu esasında çekilişi düzenleyenlerin sistemlerindeki bir kaçak.
Bir araştırmaya göre her 4 market müşterisinden 1'inin kafasında çalmak var, her 4 müşteriden 2'si fırsatını bulunca çalıyor, kalan o 4 müşteriden 1'i de harbiden dürüst insanlar. Boş bırak yine çalmaz. Buna göre sen etiketi oraya koyarsan %75 o etiket oradan uçacak. Kaçarı yok...