Gönderen Konu: Blendax'tan harika hediyeler 15 EYLÜL 2011 SON  (Okunma sayısı 12944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Blendax'tan harika hediyeler 15 EYLÜL 2011 SON
« Yanıtla #50 : 20 Ağustos 2011, 15:06:48 »
markette baktım 5 lira üstünde şifrelerde var küçük bi kağıt. azıcık çektim çıkıyomu diye çok rahat çıkar. :)
...

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 22 Ağustos 2011, 14:50:07 »
Bu annem beni öldürecek... biten şişeleri ben saklıyorum o atıyor.. nescafe çekilişindede 60 dan fazla ambalajımı atmıştı... allahtan çıkmamıştı  ;D
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 22 Ağustos 2011, 15:23:22 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu annem beni öldürecek... biten şişeleri ben saklıyorum o atıyor.. nescafe çekilişindede 60 dan fazla ambalajımı atmıştı... allahtan çıkmamıştı  ;D
ambalaja gerek yok sanirim sifreyi ve fisi saklasaniz yeter  ;)

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #53 : 23 Ağustos 2011, 23:04:12 »
YİNE MARKETCİLER VE TOPTANCLAR KAZANACAK.BU GİBİ FORMÜLLER DEĞİŞTİRİLSİN.HER MARKETTE YOK >:( ??? ::)
halil45

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 25 Ağustos 2011, 18:21:39 »
katılmak için katılmaya gerek yok.Yaklaşık 15 farklı markette baktım ben bu blendaxlara çoğunun etiketleri yok .mesela 3,99 bir markette buldum reyonda 30 tane şampuan varsa 29 tanesinin etiketleri sökülmüş tesdüf bir tane buldum ucuz olduğu için aldım kasada ürünler geçerken kasiyer şampuandaki etiketi farketti resmen panik gibi oldu çıkartmaya çalışdı dikkatli bakınca etiketten elkini çekti.Nerdeyse alırken etiketi koparacaklar o kadar yani

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 25 Ağustos 2011, 19:44:37 »
YİNE market çalışanları kazanacak. bu şifreleri neden kapakların altına veya ürünün kendi etiketine koymazlarki. çokmu zor. coca cola yapıyorsa diğerleride yapabilir. kampanya ajanslarının dikkatini çekmek lazım. herhalde onlarda ben firmadan paramı alayım. gerisi önemli değil diyor.Şimdi bu evi bir market çalışanı  kopardığı şifreyle kazanırsa hiçmi vicdanı sızlamayacak ajansın.  >:(

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #56 : 26 Ağustos 2011, 01:20:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
YİNE market çalışanları kazanacak. bu şifreleri neden kapakların altına veya ürünün kendi etiketine koymazlarki. çokmu zor. coca cola yapıyorsa diğerleride yapabilir. kampanya ajanslarının dikkatini çekmek lazım. herhalde onlarda ben firmadan paramı alayım. gerisi önemli değil diyor.Şimdi bu evi bir market çalışanı  kopardığı şifreyle kazanırsa hiçmi vicdanı sızlamayacak ajansın.  >:(

aslında iş birazda bize düşüyor sanırım, şifrelerin çıkarıldığını anladığınız marketi genel müdürlüğüne şikayet edicez, atıyorum xxx ili xxx ilçesi xxx mağazanızda blendax'ın düzenlemiş olduğu kampanya için bu üründen almak istedim ancak  ürünlerinin üzerindeki şifrelerin sökülmüş olduğunu farkettim ve bu yüzden alamadım, market çalışanlarınızın şifreleri söktüğünü ve kendilerinin katılım yaptıklarını yada yeterli kontrol yapılmadığı için müşteriler tarafından söküp alındığını düşünüyorum, gerekli işlemleri yapmanızı istiyorum vs gibi kabaca :D

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #57 : 26 Ağustos 2011, 22:33:10 »
aslında iş birazda bize düşüyor sanırım, şifrelerin çıkarıldığını anladığınız marketi genel müdürlüğüne şikayet edicez, atıyorum xxx ili xxx ilçesi xxx mağazanızda blendax'ın düzenlemiş olduğu kampanya için bu üründen almak istedim ancak  ürünlerinin üzerindeki şifrelerin sökülmüş olduğunu farkettim ve bu yüzden alamadım, market çalışanlarınızın şifreleri söktüğünü ve kendilerinin katılım yaptıklarını yada yeterli kontrol yapılmadığı için müşteriler tarafından söküp alındığını düşünüyorum, gerekli işlemleri yapmanızı istiyorum vs gibi kabaca :D
[/quote]Sana sonuna kadar katılıyorum ama bizde o duyarlılık pek yok malesef.Bizimkisi serzeniş boyutunda kalıyor :(

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #58 : 26 Ağustos 2011, 22:39:22 »
neden oyle birsey yapıyorlar, kutusu lazımmış zaten kazanınca
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 26 Ağustos 2011, 23:51:49 »
kutunun lazım olduğunu bilmiyorlar çünkü. ama şifreleri saklıyorlar.