ben de gerçek hesap kullanıyorum
asla gerçek hesabıma tanımadığım kişileri eklemiyorum. benimde ayrı kampanya hesabım var hatta ismimi bile yazmıcaktım ama gerçek isim istiyo bazı kampanyalar malesef gerçek ismimi yazdım ama kampanya hesabım gerçek hesabımdan ayrı kesinlikle. neler görüyoruz fotoğrafını alıp başka sayfalar açan
bende çift hesap kullanıyorum concon arkadaşlarım dalga geçmesin diye erkek arkadaşım içinde hesap açtım çünkü onun hesabına girip bir sürü şey beğendiğimde iş arkadaşlarından çekindi ama pek işim olmuyor onunla...artı bu ara kampanyalarda ortak arkadaş sayımı fazla gördüğüm erkekleri ekledim ama sağolsunlar insan çıkmadı kendileri.bi ara yoktu böyle kişiler ama yine türediler
benimde iki hesabım var aslında niyetim tüm kampanyaları sadece kampanya hesabımla katılmak ama ben diğer arkadaşlar kadar becerikli olmadığımdan arada karıştırabiliyorum zaten bu ara pc de bozuk kayda değer katılımda yapamıyorum şimdi yalvar yakar annemim pc den bakınıyorum:((
bılıyorsunuz ben gercek hesap kullanıyorum facebookta...yanı orda hem aılem hem sızler hem ogrencılerım hem ozel arkadaslarım herkes var...kampanya hesabı acmadım ozel olarak...bır gecıcı hesabım vardı onu da kullanmıyorum...onun ıcın herkesten bıraz daha özen ıstıyorum...arkadaslarımı ekleyen onlara mesaj gonderenler olmus...lutfen dıkkat edelım olurmu...bır de etıketlemeyın yazık oluyor kaldırıyorum cunku
aynen kardeşim... banada oldu.. dikkat edelim lütfen...