bılıyorsunuz ben gercek hesap kullanıyorum facebookta...yanı orda hem aılem hem sızler hem ogrencılerım hem ozel arkadaslarım herkes var...kampanya hesabı acmadım ozel olarak...bır gecıcı hesabım vardı onu da kullanmıyorum...onun ıcın herkesten bıraz daha özen ıstıyorum...arkadaslarımı ekleyen onlara mesaj gonderenler olmus...lutfen dıkkat edelım olurmu...bır de etıketlemeyın yazık oluyor kaldırıyorum cunku
bide sahte hesaplarla ukala ukala ve küfürlü mesaj atanlar oluyor sahte hesabım beni bulamazsınız diyede dalga geçiliyor millet egolarnı ne denli tatmin ediyor anlayamıyorum
Ne kadar çok insan var böyle hayatı ısrarla boş yaşayan..Bende gerçek hesabımla katılıyorum kampanyalara, bir sürü arkadaşlık teklifleri mesajlar geliyor profilimdede evli diye de belirtmeme rağmen, hoş artık malesef kimi insanlar için evli kavramınında bir anlamı kalmamış gibi görünüyor ya..Keşke herkes karşısındakine saygı gösterebilse
bundan kurtulmanın tek yolu iş hayatını ve özel hayatı ayırmakkkk
iki hesap acın biri kampanyacı hesabınız olsun at kossada farketmez
diğeri özel hesabınız olsun siz ne isterseniz kimi istersenz o dursun
Başka bir hesap açmanız en mantıklısı bence şahsen bn öyle yapyorum kişisel facebook'mda kampanyalara katılsam arkadaşlarım boğulurrr
bundan kurtulmanın tek yolu iş hayatını ve özel hayatı ayırmakkkk
iki hesap acın biri kampanyacı hesabınız olsun at kossada farketmez
diğeri özel hesabınız olsun siz ne isterseniz kimi istersenz o dursun 
aynen öyle walla bende tırsıyorum erkek arkadaşım adınada kampanya hesabı açtım tüm kontrolü bende nivea ıpad çekilişine katılmak için 100 arkadaşa ihtiyacım var ama birilerini eklerken acaba yanlış anlarmı erkek hesabı olunca diye çekinerek ekliyorum
Başka bir hesap açmanız en mantıklısı bence şahsen bn öyle yapyorum kişisel facebook'mda kampanyalara katılsam arkadaşlarım boğulurrr 
aynen kişisel hesabımda kampanyalarla ilgilenen yok
kesinlikle hesaplarınızı ayırın, kampanyacı olmayan sizi anlamaz ön yargılarından kurtulamazsınız kafanız böyle daha rahat eder hem:)
hem gercek arkadaslarınız size bedavacı fln gözüyle bakmazzz
bi kalem kazansanz gözlerine batmazzz
banada kazan cok sansslısın cok ballısın deyip nazar etmeezzz