Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindersyoluuuuuuuuuuuuuuu mudo 50 tl çek varmı?
evet var.bi tanesini verebilirim ama teklife bağlı
tamam cok onemlı ne ıstıyosunsu an bır tane ama uzerını baska seylerle tamamlasak olmuyomu
d&r çek var mı? varsa kaç tane?
ne gibi?cok onemlı olmasa bu gecenın körunde dusmezdım peşıne...ne ıstersınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindersyoluuuuuuuuuuuuuuu mudo 50 tl çek varmı?
evet var.bi tanesini verebilirim ama teklife bağlı
tamam cok onemlı ne ıstıyosunsu an bır tane ama uzerını baska seylerle tamamlasak olmuyomu
d&r çek var mı? varsa kaç tane?
ne gibi?cok onemlı olmasa bu gecenın körunde dusmezdım peşıne...ne ıstersınız
aklımda bir şey yok. pm atamıyorum, isterseniz sizinle de facebooktan görüşelim?
Kübra , aldım bile gerçekten keyifli bir alışverişti..her iki tarafın aklına yatan teklifler oldu ve iyi de oldu..![]()