0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsatış kapandı mı , yeni geldim eve hemen de anlaşmışsınız neyse hayırlı olsun ... d&r'a zaafım var 25 de ben kazanmıştım, etti 75 mutlu oldum benim tam tersi bugün gittik alacak hiçbişe bulamadım öylece çıktık maviye gittik, ordada çeki kullanamadık adam beceriksiz çıktı kısacası her işte bir hayır vardır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsatış kapandı mı , yeni geldim eve hemen de anlaşmışsınız neyse hayırlı olsun ... d&r'a zaafım var 25 de ben kazanmıştım, etti 75 mutlu oldum
satış kapandı mı , yeni geldim eve hemen de anlaşmışsınız neyse hayırlı olsun ...
dur dur 1 dk öncelikle karşılıklı pes edin sonra ben devreye gireceğim yoksa etik olmaz ! .. ikiniz için üzüldüm...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindur dur 1 dk öncelikle karşılıklı pes edin sonra ben devreye gireceğim yoksa etik olmaz ! .. ikiniz için üzüldüm...yo, trabzon'da da yokmuş da mavishop
farklı şeylermiş, o yüzden erzurumda kullanamadım zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarklı şeylermiş, o yüzden erzurumda kullanamadım zaten sendeki kartuşun resmini koyma şansın var mı ne olduğuna karar verirdik ve sağlıklı olurdu ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarklı şeylermiş, o yüzden erzurumda kullanamadım zaten sendeki kartuşun resmini koyma şansın var mı ne olduğuna karar verirdik ve sağlıklı olurdu ??tamam, bi dakika.