Gönderen Konu: Hip-Notics / Kabloyu Yakala  (Okunma sayısı 873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Hip-Notics / Kabloyu Yakala
« : 04 Temmuz 2011, 14:51:47 »

Hip-Notics Kablolu şu kayağı parkında, sınırsız wake-board ve su kayağı öğrenmeye gidiyoruz.

4 - 11 - 18 ve 25 Temmuz tarihlerinde 5 şanslı çift Virgin Radio dinleyicisi, 2 gece, 3 gün Hip-Notics Antalya tesisinde konaklayacak, eğitimler alacak, sınırsız kayak kaymanın keyfini yaşayacak.

Hip-Notics, Antalya’da açılmış olan ve 4 mevsim hizmet veren bir cable parktır. Cable parkta teleski sistemi ile tekne olmadan su sporları yapabilirsiniz.

Hip-Notics’te su kayağı, wakeboard, mono ski, jump ski, kneeboard, disc, barefoot yapabileceğiniz 3 adet göl bulunmaktadır.

Bunlardan bir tanesi, “Ben daha evvel hiç denemedim” gölüdür. Burada temel ekipmanlar ile eğitim alıp, bu spora bir başlangıç yapabilirsiniz.

Diğer göl ise, “Rampalar bana vız gelir” gölüdür. Bu büyük gölde, bir çok rampa bulunur ve kaskınızı takıp wakeboard ile dilediğiniz atlamaları yapabilirsiniz.

3. göl, “Ben kayakçıyım” gölüdür. Burada dilediğin her çeşit kayağı deneyebilirsiniz. Mono ile slalom parkurunu tamamlayabilir, uzun kayaklar ile ski jump veya kneeboard ve disc ile kendi etrafında 360 derece dönüp keyfini çıkartabilirsiniz.

Tesisteki bungalowlarda 50 kişilik konaklama imkanı vardır. Dilerseniz, kendi uyku tulumlarınızı getirip, doğal çadırlarımızda konaklayıp, kamp havasını yaşayabilirsiniz.

Hip-notics’e geldiğinde, beach volley-trambolin-çocuklar için özel hazırlanmış oyun parkı, gece aydınlatmalı göllerde kayak-pingpong-langırt-guitar hero-250 kişilik t-bar ve sınırsız eğlenceden yararlanabilirsiniz.

Tekne arkasında bu sporları yıllarca yaptık. Şimdi, bu muhteşem tesiste kayarken, hem etrafta sizi izleyip tezahurat yapacak insanlar ile kaynaşacaksınız.

Tesis
•Antalya havaalanından 30 dakika uzaklıkta
•Antalya Manavgat yolu üzerinde
•306 Gün Antalya güneşi mevcut
•200 dönüm arazi üzerine kurulu
•Su kayağı, wakeboard, mono, kneeboard, trick ski, jump ski, disc yapılıyor
•Yeni başlayanlar için eğitim
•Dünya şampiyonlarından eğitim alma imkanı (Özel ayarlanmış seanslarda)
•Temel ve profosyonel ekipmanlar
•Can yeleği ve kask takmak zorunluluğu
•Konaklamalı ve günübirlik paketlerimiz
•Bungalowlarda konaklama
•Doğal çadırlarda konaklama

Göller
•3 adet yapay göl var;
1.Parkur 730 mt Slalom gölü- dairesel
2.Parkur 550 mt wakeboard rampalı göl- dairesel
3.Eğitim / hareket gölü 60 mt tek yön
•Göllerin derinliği 1.70 cm
•Göller, Köprüçay’dan tatlısu alımı ile doluyor
•Göllerin dibi plastik membran ile kaplıdır
•Daimi olarak Toroslar’dan gelen temiz su ile besleniyor
•Göllerde ki hoparlorler sayesinde müzik eşliğinde kayak
•Aydınlatmalı göllerde gece kayağı

Eğlence-Aktiviteler
•Trambolinde hareket çalışmaları ve eğlence
•Kum üzerinde beach volley
•Langırt / ping pong / wii / guitar hero / Wifi
•Pro shop: Tüm ihtiyaçlarınız
•250 kişilik T-Barda partyler
•Plaj minderlerinde keyif
•Skate park / Rollerblade park
•Basketbol
•Lokal yemekler / Menu yemekleri
•Yan aktiviteler: Rafting / Bowling / Go Kart / Side alışveriş turu / Disco / AVM / Hamam / Atv
•Maç akşamları büyük ekranda bira ve popcorn eşliğinde izleme olanağı
•Sezonluk meyveler ile taze meyve suları
•Zen localarında keyif / masaj
•Havaalanı & Aktivitelere transfer
•Araç Kiralama

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bugün 18:00'e kadar VIRGIN RADIO'yu dinleyin, Hip-notics 2 gece 3 gün tatili kazanma şansını yakalayın!!! :)