0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum. dogru yu söylemıyorsun ben ulasabildigim son seviyedeyim günde 7672 adet üretimim var her partide imkanı yok ben herseyde son sevideyim alan genişletme olsun vs vs herseyıjm full
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum.
arkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum. dogru yu söylemıyorsun ben ulasabildigim son seviyedeyim günde 7672 adet üretimim var her partide imkanı yok ben herseyde son sevideyim alan genişletme olsun vs vs herseyıjm fullo zaman her 7 dakikada bir üretiminde kaç artış oluyor istersen ona bak
aynı şekilde bendede öyle oyunu bitirmenize ne kadar süre var sizin ? bu arada oyunu zaman acısından bitiren hala yok
arkadaşlar oyunun bitmesi için bu son 175.000 ürün görevi yapılmalı mı acaba ? döviz kredisi diyor 40 binlik filan...