0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOyun sonunda punlarımıza kasada bulunan naktimizin etki edip etmeyeceğini merak ediyorum. Katılım koşullarında ve Kur yönet kulavuzundada bu bilgiye raslayamadım.. Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar? 2.000.000 puanı geçtim şuan..Ben de rastlayamadım. Bana göre, olası bir puan eşitliğinde en fazla kimde para bulunuyorsa o daha üst bir sıralamada yer olur diye düşünüyorum. Oyunda kâr'ın tek önemli işlevi bloke hedefi geçmek. Kalan süreniz ne kadar acaba?
Oyun sonunda punlarımıza kasada bulunan naktimizin etki edip etmeyeceğini merak ediyorum. Katılım koşullarında ve Kur yönet kulavuzundada bu bilgiye raslayamadım.. Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar? 2.000.000 puanı geçtim şuan..
ya ilk 3 kişi derken ilk puanı alan 3 kişimi kazancak yoksa son tarihe kadar en yüksek puanı alan ilk 3 kişimi ?ilk koyduklarından çekilişki içerisindeyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOyun sonunda punlarımıza kasada bulunan naktimizin etki edip etmeyeceğini merak ediyorum. Katılım koşullarında ve Kur yönet kulavuzundada bu bilgiye raslayamadım.. Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar? 2.000.000 puanı geçtim şuan..Ben de rastlayamadım. Bana göre, olası bir puan eşitliğinde en fazla kimde para bulunuyorsa o daha üst bir sıralamada yer olur diye düşünüyorum. Oyunda kâr'ın tek önemli işlevi bloke hedefi geçmek. Kalan süreniz ne kadar acaba?2 Günüm kaldı 3.000.000 yapacağımı düşünüyorum. Ama birdaha oynamayı düşünüyorum 5 saatlik bir kaybım var...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ilk 3 kişi derken ilk puanı alan 3 kişimi kazancak yoksa son tarihe kadar en yüksek puanı alan ilk 3 kişimi ?ilk koyduklarından çekilişki içerisindeyimYarışma sonuna kadar en yüksek skoru yapan ilk 3 kişiye verilecek. O yüzden tekrar tekrar oynayabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOyun sonunda punlarımıza kasada bulunan naktimizin etki edip etmeyeceğini merak ediyorum. Katılım koşullarında ve Kur yönet kulavuzundada bu bilgiye raslayamadım.. Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar? 2.000.000 puanı geçtim şuan..Ben de rastlayamadım. Bana göre, olası bir puan eşitliğinde en fazla kimde para bulunuyorsa o daha üst bir sıralamada yer olur diye düşünüyorum. Oyunda kâr'ın tek önemli işlevi bloke hedefi geçmek. Kalan süreniz ne kadar acaba?2 Günüm kaldı 3.000.000 yapacağımı düşünüyorum. Ama birdaha oynamayı düşünüyorum 5 saatlik bir kaybım var...Aynı şekilde benim de yaklaşık bir 5 saat kaybım var. 2.213.707 puandayım ve 2 gün 22 saatim var.
arkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum. her 24 dakikada bir gelmiyor mu ya ? :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkdaşalr saatte kaç üretim yapıyorsunuz ya nasıl ulaşıyorsunuz bu sayılara ? Saatte değil de bir partide yani her 7 dakikada bir 4572 adet mal üretiyorum. her 24 dakikada bir gelmiyor mu ya ? :SHer 24 dakika oyundaki 1 güne eşit. Bahsettiğim 7 dakika ise bir parti üretimdir.Yani üst sol köşedeki sonraki üretim göstergesinin baştan sona kadar dolma süresi 7 dakikadır.