0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sözten teşekkür ederim harun sana da adresmi yazacağız ? nasıl göndereceksiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik.. dogru Valla ben de fotograf çekerken bolca almıştım eve geldim taze ananas ve hindistan cevizi suyu niyetine içmiştim Selçuk bu bize nasıl gelecek?? Bizde meyve suyu niyetine içmeyelim eve kadar algidanın arabasıyla gelecegini yazıyordu facebook sayfasında ben fotograf çekilirken dağıtılan dondurmaları yemiştim eve götürdüğüm dondurmalar erimişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik.. dogru Valla ben de fotograf çekerken bolca almıştım eve geldim taze ananas ve hindistan cevizi suyu niyetine içmiştim Selçuk bu bize nasıl gelecek?? Bizde meyve suyu niyetine içmeyelim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik.. dogru Valla ben de fotograf çekerken bolca almıştım eve geldim taze ananas ve hindistan cevizi suyu niyetine içmiştim
tüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsözten teşekkür ederim harun sana da adresmi yazacağız ? nasıl göndereceksiniz? bana adres ve telefon ve nezaman alabileceginiz bilgileriyle bir boy fotograf göndermeniz yeterli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsözten teşekkür ederim harun sana da adresmi yazacağız ? nasıl göndereceksiniz? bana adres ve telefon ve nezaman alabileceginiz bilgileriyle bir boy fotograf göndermeniz yeterli ne fotoğrafı ne zamanı biz öyle göndermemiştik
vesikalık foto var olmazmı bebekle birlikte çekilmiş foto istemeniz lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsözten teşekkür ederim harun sana da adresmi yazacağız ? nasıl göndereceksiniz? bana adres ve telefon ve nezaman alabileceginiz bilgileriyle bir boy fotograf göndermeniz yeterli ne fotoğrafı ne zamanı biz öyle göndermemiştikerkeklerden fotograf istemiyorum