0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik.. dogru Valla ben de fotograf çekerken bolca almıştım eve geldim taze ananas ve hindistan cevizi suyu niyetine içmiştim
işteeeee kazanan numaralarrrrrrrrr....:.:.:12 ve 7 numaraaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrr bilgilerinizi sozten'e gönderiyosunuz 1 kutu fruttare'yi mideye indiriyosunuzzz...mavilim ve sibelert tebrikler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüh kaçırdık t.dağ uzakta sayılmazdı, vereydin ist. seyehate tıngır mıngır 2 saatte gelirdi, meyve suyu niyetine içerdik.. dogru Valla ben de fotograf çekerken bolca almıştım eve geldim taze ananas ve hindistan cevizi suyu niyetine içmiştim Selçuk bu bize nasıl gelecek?? Bizde meyve suyu niyetine içmeyelim