0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vaaayy armağan'a bakın yahu teknosa bi şubeyi sana devretsin bence komple
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyycook şanslısın sana cok gıcık oldummm şuan ne hissetiğini anlıyorum gülümser ama napim şans hep sen mi kazancan böyle dediğin için bi tane bile kazanamadım huysuzz kızma gülümsercm ya ilk defa bu kadar şansım tuttu inanılmaz yaaaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyycook şanslısın sana cok gıcık oldummm şuan ne hissetiğini anlıyorum gülümser ama napim şans hep sen mi kazancan böyle dediğin için bi tane bile kazanamadım huysuzz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyycook şanslısın sana cok gıcık oldummm şuan ne hissetiğini anlıyorum gülümser ama napim şans hep sen mi kazancan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyycook şanslısın sana cok gıcık oldummm
alllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyy
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyycook şanslısın sana cok gıcık oldummm şuan ne hissetiğini anlıyorum gülümser ama napim şans hep sen mi kazancan böyle dediğin için bi tane bile kazanamadım huysuzz kızma gülümsercm ya ilk defa bu kadar şansım tuttu inanılmaz yaaaaatmm kızmıyorum güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvaaayy armağan'a bakın yahu teknosa bi şubeyi sana devretsin bence komple ya harbiden adamlar sovecek ben yazar falan mı olsam ya yazılarım çok beğeniliyor
alllahımmmmmm sana geliyorum annem mp3 te kazanmış oleyyyyyyyyyyyyyy.ilk mp3 ümü kazandım oleyyyyyyyyyy teknosa seviyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii
bben fotokopiye hiç bişey yazmadım bişey olurmuki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbben fotokopiye hiç bişey yazmadım bişey olurmuki titan zinciri kurarlar adamın üzerine sahte holding kurarlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbben fotokopiye hiç bişey yazmadım bişey olurmuki titan zinciri kurarlar adamın üzerine sahte holding kurarlar hee tmm ozaman bişe olmaz