""9 Mart - 29 Haziran tarihleri arasında, Tansaş'tan yapacağınız her 10 TL'lik alışverişte bir çıkartma alın, biriktirdiğiniz çıkartmalarla Pyrex'leri kazanmaya adım adım yaklaşın! ""
Tansaş'ın sitesinde ilgili bölümü bulamadım.o yüzden link yok. ama ben çıkartmaları biriktirmeye başladım,hazirana kadar kazanırız umarım
bende bilmiyodum,tansaş'ın verdiği katalog ile ne olduğunu öğrendim

ısıya dayanıklı cam tencere,kase gibi bişey

10 tl lik alışverişten snr katalog veriyolar zaten.Puanlara göre oradan istediğimizi seçebiliyomusuz
Pyrex bir marka. borcam gibi.

oval kare biçiminde değişik borcamlar... ben geçen alışveriş yaptığımda 3 adet verdiler. en küçük hediye 30 çıkartmalık. biriktirip kağıdına yapıştırıyorsun ve istediğin ürünü seçip alabiliyorsun
Borcam bir ürün sanılıyor ancak aslında bir jenerik marka. Pyrex de bu sektörde Borcam'ın önemli rakiplerinden. Güzeldir ürünleri.
Jenerik marka nedir derseniz yeri gelmişken anlatayim kısaca (gece gece çok sıkıldım.. :p ) Bir sektörde genelde ilk olduğu için ürünün marka adıyla anılması. Örneğin bulaşık süngeri demeyiz de
scoth brite deriz. Ya da
cif denir, kimse hazır kahve demez
nescafe der. Portakallı gazoz diye bir şey yoktur,
fanta yedigün vardır. güncelden örneklersem, infrared ısıtıcı değil de
ufo diyoruz yeni nesil sobalara.
selpak, orkid, aygaz, pril, ipod...
Örnekler uzar gider, anlamışızdır...

Neyse işte, bazen öyle ürünler uzun yıllar pazarda tekel kalır ki onların marka değil de ürün olduğunu sanarız. hani nescafe'nin marka olduğu bilinir de,
borcam ürün sanılır. Tıpkı
jeep,
pimapen,
jakuzi ya da
gilette gibi.
margarine sana yağı deriz gibi.bu arada tansaşın kampanyası hiç cazip değil 300 liralık alışveriş yapmak gerek en küçük ürünü alabilmek için
bahsettıgı borcamm boy boy degısıyor
biriktiriyorum ben de ama anca 16 tane oldu

uyuz etti bu tansaş beni...hem her ürün pahalı..hem de hediye alabilmek için hergün alışveriş yapmak gerek nerdeyse...
başladıgından beri biriktiriyorum.yaklaşık bir aydır 42 adet stickerim oldu....