0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmağan bi sabit kal geçemedim seni sinir oldum uhahuahuahuhauuha ben yazacaktım sana demin beni geçmeyemi çalışıyon diye ;Puğraşıyomda sıkıldım ya yoksa geçerim 22 oyun hakkım var yuhhhh benim 13 tane var olsun ya geçen sen ol koymaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmağan bi sabit kal geçemedim seni sinir oldum uhahuahuahuhauuha ben yazacaktım sana demin beni geçmeyemi çalışıyon diye ;Puğraşıyomda sıkıldım ya yoksa geçerim 22 oyun hakkım var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarmağan bi sabit kal geçemedim seni sinir oldum uhahuahuahuhauuha ben yazacaktım sana demin beni geçmeyemi çalışıyon diye ;P
armağan bi sabit kal geçemedim seni sinir oldum
22 oyun hakkımı kardeşimde en fazla 7 hak birikiyor bende de 14 ... bu haklar neye göre:)aynı anda bırakıyoruz oynamayı bir süre sonra baktığımızda bendeki haklar hep daha fazla...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin22 oyun hakkımı kardeşimde en fazla 7 hak birikiyor bende de 14 ... bu haklar neye göre:)aynı anda bırakıyoruz oynamayı bir süre sonra baktığımızda bendeki haklar hep daha fazla...benim arkadaş davetim var 17 adet ondanda hak gelio
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin22 oyun hakkımı kardeşimde en fazla 7 hak birikiyor bende de 14 ... bu haklar neye göre:)aynı anda bırakıyoruz oynamayı bir süre sonra baktığımızda bendeki haklar hep daha fazla...benim arkadaş davetim var 17 adet ondanda hak gelio gelmiş dibime girmiş yine ya
yok be işim olmaz bi sabah bide akşam oynayabiliorum başka vakit yok zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yok be işim olmaz bi sabah bide akşam oynayabiliorum başka vakit yok zaten sabah akşam tok karna