Danino ürünlerinden çıkan sualtı karakterli magnetlerle birlikte Dino ile Sualtı Dünyasını Keşfet uygulamasına giren çocuklar önce sualtı dünyasını keşfediyor, sonra da kendi akvaryumlarını oluşturuyor.
Elindeki magneti web kamerasına gösteren çocukların akvaryumunda, magnetteki obje canlanıyor. Üstelik çocuklar kendi fotoğraflarını yerleştirdikleri denizaltı ile akvaryumda geziniyor; hatta bu denizaltını kamera karşısında kendi elleriyle yönetiyorlar.
Siteye üye olup akvaryumunda 30 sualtı objesini tamamlayan herkese Mıknatıslı Balık Tutma Oyunu ve gerçek bir akvaryum hediye!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
webcam ile akvaryuma elimizdeki mevcut kartları okutamadık.bizim gibi problem yaşayan varmı acaba
webcam ile akvaryuma elimizdeki mevcut kartları okutamadık.bizim gibi problem yaşayan varmı acaba 
bendede problem çıktı tanımıyor birtürlü bende webcam iyi değil diye düşündüm
çözünürlükle ilgili herhalde gündüz deneyin tanıyor
bende porblemn kalmadı.chrome'la istersenız deneyın ve çok çok yakına tutun.balığın sadece yüzü webcamde kalıcak şekılde o zaman tanıyor.
en ucuz danino yoğurt 1tl..30 tl ve aynı çıkanlar varsa bir 40 tl gidiyor demektir.
şimdilik sadece 4 tl lik ürünle 14 tane buldum

kamerayı ayarlamaya çalışırken tamammmm su kaplumbağası akvaryuma eklendi dedi

bir saatir vitrine bakıyorum.su kaplumbağasına benzeyen ne var diye
arkadaslar sadece hamsi ve istakoz kaldi, varmi ellerinizde? degiselimmi. bende ellimdekileri size veririm
elimdekiler,
Snorkel
Japon baligi
Zargana
Dalgic
deniz ati
Mukerrep Baligi
Deniz yildizi
Vatoz
Palamut
Midye
Capa