Gönderen Konu: İçimdeki Kampanyacı ölüyor  (Okunma sayısı 2925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: İçimdeki Kampanyacı ölüyor
« Yanıtla #10 : 22 Haziran 2011, 16:16:52 »
geçen günki bahar veimde iyi geldi kendime getirdi beni.ama bu aralar oyle kampanyalarda yok sıkıcı geçiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Haziran 2011, 16:18:41 »
ay tutulması bizi böyle yaptı :D bir çok kişi sıkkın sevimsiz durmak istemiyo kalmak istemiyor uff sıkıldım yine işte :(
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı banucuk

• Deneyimli Kampanyacı
  • Aşkımsınnnnn
« Yanıtla #12 : 22 Haziran 2011, 16:21:08 »
havalardandır geçer :) sonbaharla birlikte kampanyacılık ruhu tekrar tavan yapar ;)

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #13 : 22 Haziran 2011, 16:26:36 »
bendeki ölen sadece kampanyacılık değil iş yapma isteği bebeklerime bakma isteği daha bir sürü. şükredinki dinlenebilirsiniz ve geçer , onuda yapamayanlar var şekil 1-a  ben  :-\ ikiz bebek , yardımcı olmayan bir eş ve yorulmuş bunalmış bir ben  :'(  neyse trajedi yapmayım şükür  ::)
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #14 : 22 Haziran 2011, 16:27:21 »
geçici bi durumdur bu. Birgün kapı çalıpta kargo gelince daha önce katılıpta unuttuğun kampanyalardan bir hediye görürsün. İşte bu içindeki asla ölmeyen kampanyacı ruhuna gereken enerjiyi verir. Büyük bir hevesle kendini pc başında birkaç sekme birden açmış kampanya kampanya dolaşırken bulursun  ;D ;D
ben bunu kampanyacılık hayatımda  okadar çok yaşadımki hey gidi günler heyy...  ;D ;D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #15 : 22 Haziran 2011, 16:35:46 »
öyle valla , kuzen ipod kazandı geçen kaç kere mesaj geldi cebime , başvuruda bulunmadınız diye  bulunmucam işte dedim , yedeğe geçti hak, havadandır geçer  ;D

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 22 Haziran 2011, 16:39:01 »
bendeki ölen sadece kampanyacılık değil iş yapma isteği bebeklerime bakma isteği daha bir sürü. şükredinki dinlenebilirsiniz ve geçer , onuda yapamayanlar var şekil 1-a  ben  :-\ ikiz bebek , yardımcı olmayan bir eş ve yorulmuş bunalmış bir ben  :'(  neyse trajedi yapmayım şükür  ::)

geçen sene kızım çok küçüktü hiç giremiyordum çok üzülüyordum..mesela avon güzellik perisi varmış..içime oturmuştu..
beklentiye girmeyin,sonra üzülüyorsunuz..tecrübe..
yorgunluk hiç geçmeyecek anne olduktan sonra ama mutlaka daha enerjik olduğunuz mutlu günler gelecek merak etmeyin

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 22 Haziran 2011, 16:39:32 »
öyle valla , kuzen ipod kazandı geçen kaç kere mesaj geldi cebime , başvuruda bulunmadınız diye  bulunmucam işte dedim , yedeğe geçti hak, havadandır geçer  ;D
:o :o :o

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 22 Haziran 2011, 16:41:18 »

geçen sene kızım çok küçüktü hiç giremiyordum çok üzülüyordum..mesela avon güzellik perisi varmış..içime oturmuştu..
beklentiye girmeyin,sonra üzülüyorsunuz..tecrübe..
yorgunluk hiç geçmeyecek anne olduktan sonra ama mutlaka daha enerjik olduğunuz mutlu günler gelecek merak etmeyin
Aynen şu dillere destan avon perisiyle tanışamadım yeni anne olmuştum. annelik sürekli yorgunluk :)
arkadaşın konusunu nereye getirdik :) pardon :) 

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #19 : 22 Haziran 2011, 17:37:39 »
hep aslan maxın yüzünden bence  :-\
evet hem o hem şu rüzgar gülü. hiç gelmeyen hediye sıkılıyo işte mesela nivea ya bile katılmak istemiyo canım 1000 kişi + 3 büyük hediye bişiler gelsede yeniden katılma isteği gelse inş.
...