5 hazirandan itibaren moneyvisa ve ya moneyclub üyelerinden bazılarına yaz gönderileri ulaştı.
bu zarflar posta kutularına sığmadığı için çoğu zaman çalınabiliyor.özellikle alışveriş durumlarına
göre geliyor içinde 10-15 arası üründe % 30 civarı indirim hakları var zarflarda 50 tl alışverişe 5 ve ya
100 tl alışverişe 10 tl indirim kuponu var..zarfı ulaşmayan kiosktanda liste bastırabilir.
bu indirimleri insert vb. indirimlerle birleştirince ürün % 60-70 daha ucuz fiyata iniyor.
en fazla 5 adet ürün alınabilir.
yüklenen indirimler 31 temmuza kadar kullanılabilir.
bana gelmişti bi kaç gün önce
Teşekkürler,bize ulaştı,gönderilen çeklerin temmuz sonuna kadar kullanılması gerekiyor!
yinede postada kayıplar olabilir...zarfı gelmeyenler kiosktan kupon bastırmalı.
bana gelmedi, kiosktan kontrol etmek lazım.
Birde aklıma takılan bir şey 5 ürünü ayrı ayrı günlerde alsak gene indirim oluyor mu?
Birde aklıma takılan bir şey 5 ürünü ayrı ayrı günlerde alsak gene indirim oluyor mu?
olur...farklı günlerde 31 temmuz 2011 e kadar geçerli indirimler,tamamlayıcı olarak değerlendirilmeli.
ben cumartesi bez aldım .indirimdeydi bez 17.95 kasada 100 tl lik alışveriş yapınca 10 tl lik çeki kullandım .ama herçeşit bezde 5 adede kadar 100/10 indirim olacak denildiği halde düşmedi .kasiyere sorduğumda indirimili ürünlerde bu işlem geçerli değil cevabını aldım .
Aktif kartlara gönderiyorlar.