0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir çok karışıklıktan dolayı katılamadım.Bi sürü çubuk duruyor bir köşede... Söztende katılmadıysa şansınız var...yok ya katılamadım ben de ye ye dondurmaları nereye kadar çoğu da zaten erimiş haldeydi buzdolabım gelse erimemiş halde yiyebilirdim ama onun da gelmesi vakit alacagından iş yattı
Bir çok karışıklıktan dolayı katılamadım.Bi sürü çubuk duruyor bir köşede... Söztende katılmadıysa şansınız var...
ben 4 5 tane kaıtldım o çubuklarıda kardeşim kedi yavrularına vermiş yaa onlarda dombala istemişte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 5 tane kaıtldım o çubuklarıda kardeşim kedi yavrularına vermiş yaa onlarda dombala istemişte çok şanslı kedilermiş şu dünyada kaç kedi magnum yiyebilmiştir ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 4 5 tane kaıtldım o çubuklarıda kardeşim kedi yavrularına vermiş yaa onlarda dombala istemişte çok şanslı kedilermiş şu dünyada kaç kedi magnum yiyebilmiştir ki manum değill dombalaa onun adıı