0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde 19 tüm listeyi oylamama ragmen ayrıca 6 7 oyda dısardaki arkadaslarımdan geldi buna ragmen henuz bitiremedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbütün gün takipteydim. herkesi tek tek üfledim Ama herkes üflememiş ki hala 10 tane mumum var. Yarın yeni eklenirse onlara da devam edicem.ben atlamışım seni yada benden sonra eklendin galiba 9 kaldı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin benimde17 kalmış bitsede yatsam:))
bütün gün takipteydim. herkesi tek tek üfledim Ama herkes üflememiş ki hala 10 tane mumum var. Yarın yeni eklenirse onlara da devam edicem.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde 19 tüm listeyi oylamama ragmen ayrıca 6 7 oyda dısardaki arkadaslarımdan geldi buna ragmen henuz bitiremedim benimde 10-15 kişi dışarıdan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuda benim linkim eklermisiniz bende hemen şimdi başlıyorum üflemeye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde 19 tüm listeyi oylamama ragmen ayrıca 6 7 oyda dısardaki arkadaslarımdan geldi buna ragmen henuz bitiremedim benimde 10-15 kişi dışarıdan 22 kaldın. benim linkimde imzamda