0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinRica etsem benide ekleyebilirmisiniz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTüm listeyi üflediğim hlde bana sadece bu arkadaşlar destek olmuşBanu Suzen DururNurşen KrnlkEmine TürkanGizem ArpacıoğluElvan YeşilbaşCanan YılmazArmağan DisHergün Kampanya CaddyNezaket BalcıÖzlem Güzeller TaşbozanMeral GülşenOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozRabiye BiltekinGülcan GülKader CengizGizem GülerSuzan DoğanBurcu AktanEbru KasapÖzlem ElmacıgilMelisa UryanBurhan ÖsünHergün Kampanya Burakcandiğer arkadalşardanda bekliyorumcanım ben tüm listeyi oyladım ama adım yok burda kesinlikle 1 tane bile atlamamak için linkleri bazen 2 şer kez açtım.Niye yok anlamadım bi daha baksan ? Senin linkin hangisi?
Tüm listeyi üflediğim hlde bana sadece bu arkadaşlar destek olmuşBanu Suzen DururNurşen KrnlkEmine TürkanGizem ArpacıoğluElvan YeşilbaşCanan YılmazArmağan DisHergün Kampanya CaddyNezaket BalcıÖzlem Güzeller TaşbozanMeral GülşenOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozRabiye BiltekinGülcan GülKader CengizGizem GülerSuzan DoğanBurcu AktanEbru KasapÖzlem ElmacıgilMelisa UryanBurhan ÖsünHergün Kampanya Burakcandiğer arkadalşardanda bekliyorum