0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uyuz oldum ya... Tüm mumlarım bitti diye ne form doldurabiliyorum ne de artık destek verebiliyorum. Bu sebep yüzünden destek veremediğm için kusuruma bakmayın diyorum
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz mumları söndürmek için linklere tıklıyorum ve direk kendi sayfam ekrana geliyor sizi nasıl bulacağım
melek 69 dahil tamam ufledım ama benım halen 26 tane var oylamayanlardan beklıyorummmmmmmmmmmAyşe GülGamze AkncglHavva Ekşi SakallıoğluGülcan GülFatih BalogluYunus Pınar ÇolakZeynep EfeSeda Süslü KahramanFatoş Duru AktaşArmağan DisYaşar OruçAli BayarRabiye BiltekinCanan YılmazHergün Kampanya CaddyKampanya CangzSema GüneşKader CengizElvan YeşilbaşMelisa UryanSimge HgkTugba ÇiftciÖzlem ElmacıgilMelike GülbayrakDilek KumasOrhan GültekinMavilim HgkŞebnem YorulmazFiliz Açmalı YüceNezire Cücen YanıkCeyhun MahmutoğluYüksel BlazerHergün Kampanya BurakcanTuğba SuyabatmazGizem GülerAyşe ÇökenMelekrana BaltrakGizemli TosbagaNezaket BalcıGülsüm Büşra CanlıEmine ÖksüzÖzlem Güzeller TaşbozanYasemin AslanGülşah KaraKadir ÖztürkPı NarKontus HgkMehtap FındıkMiyase PkrkamBanu Suzen DururEbru KasapEbrar Ayten ÇadırlıRuken ErdemoğluYılmaz UryanOnur OlgunEsra Nazan Avcı ErbozMehmet UysalTahsin ÖzcanBurcu AktanBedriye ÖzsöylemezSuzan DoğanBurak GücüyenerÖzlem Gürdağ ErolSibel ErtugrulUzak ŞehirlerSaliha Yılgın ÜlgüÖzlem DişlioğluReyhan KaranlıkSedef Ölmez HgkKerman Ataş üfleyenler bunlar uflemeyenlerden beklıyorum arkadaslar