Gönderen Konu: money tıkla kazan hakkında  (Okunma sayısı 2583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
money tıkla kazan hakkında
« : 16 Haziran 2011, 16:21:42 »
bugün money tıkla kazan kampanyasında saatlerce beklememe rağmen kartım promosyona dahil olduğu için alamadım bu konuyu müşteri hizmetlerine iletiğimde böyle bir soruna hiç çağrı açılmadığını ve sorunun benden başka yaşayan kimsenin olmadığını söyledi bende geçen haftalarda bebek puseti alan arkadaşlar ayrandan faydalanamadı ayran alan bizler  ise saç kurutma makinasından alamadı dediğimde böyle bir sorunun kendilerine iletilmediğini söylediler ben ısrarla böyle çok kişinin olduğunu söylememe rağmen kayıt yok dendi yani biz bu kampanyada böyle sorun yaşayacaksak toplu olarak biişeyler yapalım sistemimi yenilerler yada hakkımız olanı almamız gerekirken mağdur olduğumuz için düzeltmemi yaparlar  haftayada yine aynı bu şekilde olur ve belkide büyük bir ödülü kaçırırır üzülürüz onun için bişeyler yapalım arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
Ynt: money tıkla kazan hakkında
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2011, 16:26:01 »
aynısı bende de oldu.kayıtlı kayıtlı dedi ne indirim çıktı ne bişey..

bundan sonra bişey alamayacaz galiba moneyden.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anadoluesk

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2011, 16:40:22 »
Bebe money var ya ona üye oldum şampuan aldım. Kasada düşmedi. Eşimde bana kızdı. Moneyden birşey almak çok zor.

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2011, 16:42:41 »
bugün money tıkla kazan kampanyasında saatlerce beklememe rağmen kartım promosyona dahil olduğu için alamadım bu konuyu müşteri hizmetlerine iletiğimde böyle bir soruna hiç çağrı açılmadığını ve sorunun benden başka yaşayan kimsenin olmadığını söyledi bende geçen haftalarda bebek puseti alan arkadaşlar ayrandan faydalanamadı ayran alan bizler  ise saç kurutma makinasından alamadı dediğimde böyle bir sorunun kendilerine iletilmediğini söylediler ben ısrarla böyle çok kişinin olduğunu söylememe rağmen kayıt yok dendi yani biz bu kampanyada böyle sorun yaşayacaksak toplu olarak biişeyler yapalım sistemimi yenilerler yada hakkımız olanı almamız gerekirken mağdur olduğumuz için düzeltmemi yaparlar  haftayada yine aynı bu şekilde olur ve belkide büyük bir ödülü kaçırırır üzülürüz onun için bişeyler yapalım arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
katılıyoruım size bişeyler yapmamız lazım ama müşteri hizmetlerini aramaktan başka yapacak bişeyimiz yok onlar da durumu bildikleri halde devam ediyorlar

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2011, 16:44:17 »
en güzel çözüm bence kiosktan kupon almak garanti düşüyor karta yüklemeyle olamuyor bu iş kazandığım bir kaç ürünü alamadım bu yüzden   :-\
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2011, 17:33:48 »
tıkla kazana kaydedirsek sorun yokta tıkla kazanda promosyondan faydalınılmış gibi gözüküyor o yüzden alamadık sabah çoğu kişi aynı sorunu yaşadı buna bir çare gerek diyorum :(
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2011, 14:09:30 »
tıkla kazana kaydedirsek sorun yokta tıkla kazanda promosyondan faydalınılmış gibi gözüküyor o yüzden alamadık sabah çoğu kişi aynı sorunu yaşadı buna bir çare gerek diyorum :(

hemşehrim kasıtlı yapıyorlar..maksat 1 kazanan diğer hafta dinlensin ki herkes kazansın mantığı..tabiki de ne kadar mantıklı kim bilir.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2011, 11:34:55 »
arkadaşlar  molfix  bebek  bezi  aldınız  mı  benim  sadece  %25  indirimim  var  başka  indirimi  olup  almak  istememeyn  arkadaş  varmı  ben  yerine  alabilirmiyim.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2011, 16:45:42 »
benim %25 var fakat dün baktım çok pahalı idi alacaktım 22,50 4 numarası 66 tane var içinde 16,90 filan gelir bence molfix için pahalı isterseniz size nasıl verliiyorsa indirim i vereyim

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2011, 17:04:13 »
Bebe money var ya ona üye oldum şampuan aldım. Kasada düşmedi. Eşimde bana kızdı. Moneyden birşey almak çok zor.

zorluğundan ziyade ürün 1 e 1 aynı olmalı
bana 500 gr yeşil bulaşık deterjanı çıktı.kasadan aynı ürün sarısını kabul etmiyor