0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün money tıkla kazan kampanyasında saatlerce beklememe rağmen kartım promosyona dahil olduğu için alamadım bu konuyu müşteri hizmetlerine iletiğimde böyle bir soruna hiç çağrı açılmadığını ve sorunun benden başka yaşayan kimsenin olmadığını söyledi bende geçen haftalarda bebek puseti alan arkadaşlar ayrandan faydalanamadı ayran alan bizler ise saç kurutma makinasından alamadı dediğimde böyle bir sorunun kendilerine iletilmediğini söylediler ben ısrarla böyle çok kişinin olduğunu söylememe rağmen kayıt yok dendi yani biz bu kampanyada böyle sorun yaşayacaksak toplu olarak biişeyler yapalım sistemimi yenilerler yada hakkımız olanı almamız gerekirken mağdur olduğumuz için düzeltmemi yaparlar haftayada yine aynı bu şekilde olur ve belkide büyük bir ödülü kaçırırır üzülürüz onun için bişeyler yapalım arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
tıkla kazana kaydedirsek sorun yokta tıkla kazanda promosyondan faydalınılmış gibi gözüküyor o yüzden alamadık sabah çoğu kişi aynı sorunu yaşadı buna bir çare gerek diyorum
Bebe money var ya ona üye oldum şampuan aldım. Kasada düşmedi. Eşimde bana kızdı. Moneyden birşey almak çok zor.