migros ve sanal marketten moneyclub ve visa kartlarla tek seferde her 5 tl cappy,nestea,doğadan
buzlu çay ürünlerinden alan 30 kişiye 15 günde samsung galaxy tab.
katılım tarihleri...16 haziran-29 haziran 2011.
bu sefer bende katılıcammmmm
bu sefer bende katılıcammmmm 
geç kaldın, money club kart çıkart diyeli aylar oldu
Migrosta bir kaç yıl önce çorba alan 1000 kişiye puan hediye ediyordu yanılmıyorsam. O çekilişte bile çıkmayınca Migros çekilişlerini es geçmeye başladım

Yine de Familia'ya ürün alınca katılmış oldum, sonucu bekliyorum, belki Migros hakkındaki düşüncelerim birden bire değişiverir
Migrosta bir kaç yıl önce çorba alan 1000 kişiye puan hediye ediyordu yanılmıyorsam. O çekilişte bile çıkmayınca Migros çekilişlerini es geçmeye başladım
Yine de Familia'ya ürün alınca katılmış oldum, sonucu bekliyorum, belki Migros hakkındaki düşüncelerim birden bire değişiverir 
bahsettiğiniz 2009 ramazan knorr kampanyası 1000 kişiye sadece bakliyat,baharat ve hazır çorba
reyonlarında geçerli 75 tl migros karta kredi yükleniyordu katılım 23000 civarıydı zira 5 tl knorr çorba
ramazanda herkes aldı, ben kazandığım kredileri çok zor kullandım...özellikle şunu söyleyeyim kazandığını
bilmeyen belki 700-800 kişi bu kredileri bence kullanamadı ve o para migrosa kaldı bundan eminim çünkü
hiçbir duyuru,mektup,mesaj gönderilmedi kioskta yazmadı...o gün posta alıp kazandığını görmeyen yüzlerce
kişi hakkını kullanamadı...ilginç bir kampanyaydı.