0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende sayenizde kayıt oldum ama 2 ,3tl için kart vermeye utanırım. ben pek kazanamam kanımca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sayenizde kayıt oldum ama 2 ,3tl için kart vermeye utanırım. ben pek kazanamam kanımca benim utanma sınırım 1 küsur 2'den sonra utanmıyorum, zaten bişey diyenle de karşılaşmadım şimdiye kadar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende sayenizde kayıt oldum ama 2 ,3tl için kart vermeye utanırım. ben pek kazanamam kanımca benim utanma sınırım 1 küsur 2'den sonra utanmıyorum, zaten bişey diyenle de karşılaşmadım şimdiye kadar.utanılacak bişey yok canım 1tlnin altında sırf kullanmıyorum artık o da indirim olmuyor diye mahalle bakkalına söyledim kampanyası var benden bir daha para isteme diye marketlerde de her üründe ayrı kart geçirtecegim bundan sonra zaten bazı ürünler sonu 4,99 -5,99 gibi onların yanında başka bir malzeme almazsanız 1 tl indirim olacak,tek eksi yanı alışveriş süreleriniz biraz artacaktır
hatta şöyle bir madde var:Aynı gün aynı işyerinde gerçekleşen alışveriş işlemleri tek işlem sayılacak; toplam tutarın 35 TL'nin üzerinde olması durumunda işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.