büyük geçmiş olsun.geçen ekim ayında bizim eve girmişlerdi.her yer darma dağınık. kızın eşofmanlarını parfümlerini cep telefonunu almışlar allah hepsine hidayet nasip etsin.....
çok geçmiş olsun .benimde geçen sene altınlarım çalındı . hırsız filan girmedi .fakat evden çalındı .böylesi dahada kötü oluyor.yien send eşüpheli belli . ben 6 ay kıvrandım kim diye?
çok geçmiş olsun ,,her ne aldıysa hayrını görmesin ,üstelik canınıza zarar vermemiş neyseki allahın belaları ,,
coook gecmıs olsun Allah tekrarını yasatmasın
Çok büyük geçmiş olsun..Cana geleceğine mala gelsin derler yalnız yine de olmasaymış iyiymiş...
ben ankarada oturuyorum su anda eşimin işi nedeniyle ufuktepe tarafına tasındım ama cok memnun değilim yerimden bu hırsızlık olaylarını duyunca dahada tedirgin oluyorum allah korusun sizede geçmiş olsun herkes yer olarak da neresi oldugunu sölerse daha ii olur dahada dikkatli oluruz
çok geçmiş olsun arkadaşım.bende giriş katında oturuyorum.açıkçası çok tırsıyorum da. allah yardım etsin hepimize gözleri çok kara bunların çokkk
bu konuyu okudukça ürperiyorum. bu hafta gece evde yalnızım kapının arkasına falan bişeyler koymaya başladım paranoya oldum

şimdi oturduğum ev 3. kat ama yinede korkuyorum. yeni evime taşınana kadar sürer bu paranoya sanırım
bende bundan önceki evimde 3 kattaydım ve balkonun kapı kolu kırıldı eşime kesinlikle yatamayacagımı söledim vede eşim düz yerine şise koydu içim cok rahat ederek uyudum