0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim yazımı kim siliyor 2 kere yazdım ikisnde sildiler cevap versin o silen kişi
adavapuru destek istemek suç mu ben dereceye girecek biriyim oy istiyorum ilk 3 girmek için oy larınız bekliyorum suç mu kendileri isteyince sorun yok biz yazınca hemen sil böyle moderatörlük olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadavapuru destek istemek suç mu ben dereceye girecek biriyim oy istiyorum ilk 3 girmek için oy larınız bekliyorum suç mu kendileri isteyince sorun yok biz yazınca hemen sil böyle moderatörlük olmaz Dostum sakin ol.yeni karar alındı.destek için önce modlara yazacaksın. ama imzamdaki linke oy verin dersen bir sorun yok sanırım.aynı kapıya çıkıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadavapuru destek istemek suç mu ben dereceye girecek biriyim oy istiyorum ilk 3 girmek için oy larınız bekliyorum suç mu kendileri isteyince sorun yok biz yazınca hemen sil böyle moderatörlük olmaz Dostum sakin ol.yeni karar alındı.destek için önce modlara yazacaksın. ama imzamdaki linke oy verin dersen bir sorun yok sanırım.aynı kapıya çıkıyor. Hayır dolaylı yoldan da isteyemez.
Herhangi bir yerde moderatör olmanızla ve kişisel görüşünüzle ilgilenmiyorum.Kurallar doğrultusunda görevimi yapıyorum.İster beğenin ister beğenmeyin.