Eşimle ikimiz yedekten girmişiz listeye:9
Sayın Doğuş Çay Severler,
"En Güzel Bahçe" yarışmasından hediye paketi kazanan yedek katılımcılarımız görmek için lütfen tıklayınız: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
2 dakika önce · Beğen ·
forum olarak gözümüz aydın

çaya doyacağız iyi yedekten bayagı kazandık anlaşılan
2 paket kazanmışım.asillerde de 2 paket kazanmıştım biri eşimin adınaydı tc yazıp yolladmıştım diğerini eşimin kardeşinin adınaydı tcsini isteyince kıllık yapar da sinir eder diye yollamamıştım.
bu sefer ne oldu? kendim varım ama yine bu sefer eşimin abisi var.bakalım ondan tc yi alailecek miyim?
bişey soracağım, bu yedek liste değil mi? yani asillere ulaşılamadığında devreye girecek olan liste?
bişey soracağım, bu yedek liste değil mi? yani asillere ulaşılamadığında devreye girecek olan liste?
bence öyle
bu listede sırayla işleme konacak
ben sonlardayım sıra gelmez yani
doğuş çay gönlümüzü aldı kendince
zaten diyor ki;
Ödüllere hak kazanan asil kişilerin 20.06.2011 tarihine kadar aşağıdaki linke tıklayarak başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer. Yedek kişilerin ise 30.06.2011 tarihine kadar aşağıdaki linke tıklayarak başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvurmayan yedek kişiler haklarını kaybederler.
yani düne kadar asillerden başvurusunu yapan olmadığı takdirde, ödül yedeklere geçecek.
dolayısıyla yedek listedekiler başvurularını yapsın 30 una kadar ama kazanmış gibi de görmesinler kendilerini derim ben.
bence öyle
bu listede sırayla işleme konacak
ben sonlardayım sıra gelmez yani
doğuş çay gönlümüzü aldı kendince 
yedeklerden kazanan diyor eğer yedekte kalırsam gönlümü almaz daha da sinirlendirir boşver ya ben liptonlarımı içerim olmadı çay-kur o da olmadı kaçak çay
Merhaba,
Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve güzel tasarımınız için teşekkür ederiz.
En kısa zamanda hediyeleriniz size ulaştırılacaktır.
Keyifli zamanlarda buluşabilmek dileği ile…
Saygılarımızla,
Doğuş Çay Pazarlama
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinformu doldurunca da böyle diyo.