0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saydım 90 tane yollamışım 23 ne ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaydım 90 tane yollamışım 23 ne ya benim gönderdiklerim de çok farklı ve fazlaydı ama enteresan bir eleme olmuş..Hiç yoktan iyidir , kazandık...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaydım 90 tane yollamışım 23 ne ya benim gönderdiklerim de çok farklı ve fazlaydı ama enteresan bir eleme olmuş..Hiç yoktan iyidir , kazandık... yani bunada şükür en azından çakıyı aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaydım 90 tane yollamışım 23 ne ya benim gönderdiklerim de çok farklı ve fazlaydı ama enteresan bir eleme olmuş..Hiç yoktan iyidir , kazandık... yani bunada şükür en azından çakıyı aldım o listede adın yazmasa o zaman görürdüm seni..ne güzel işte 2.lik ödülü de fena değil..küçümseme bu başarını..ben şemsiyeyi beğendim ya...