Arkadaşlar cildi için kükürtlü sabun kullanan oldumu.
ve faydasını gördünüz mü.

lütfen deneyimleriniz paylaşırmısınız
Canım son gittiğimde doktor sabun kullanma demişti ben zaten sabun kullanmıyorum yıllardır sıvı el sabunu ve duş jeli tercih ediyoruz biz doktorda bunu tavsiye etti
eskiden kuzenım yüzündeki sivilceler için kullanmıştı bi ara 15-16 yaslarındaydık o zamanlar pek hatırlamıyorum

aklımda kalan bu
canım cildin yağlıysa ve sivilceliyse kükürtlü sabun çok iyi gelir. kükürt yağı azaltır, cilt tonundaki kızarıklıklara iyi gelir ve sivilceleri kurutur
canım cildin yağlıysa ve sivilceliyse kükürtlü sabun çok iyi gelir. kükürt yağı azaltır, cilt tonundaki kızarıklıklara iyi gelir ve sivilceleri kurutur
evet canım cildim yağlı en son nemlendirici bir ürün kullandım ve yüzümde sivilce oluştu.
dr gittim ama istediğim neticeyi alamadım daha önce hiç kükürtlü sabun kullanmadım acaba nasıl olur diye sizlere sormak istedim.
Birde sivilceli cilt için kimyasal peeling öneriyorlar ama açıkçası o olay beni korkutuyor.
geçmişte oluşan sivilce izleri bile cilt soyulup yeni deri ortaya çıktığı için kayboluyormuş.
kokusu çok kötü tek bildiğim o kardeşim almıştı bi ara.. ama pek düzenli kullanmadı işe yarıyormu yaramıyormu bilmiyorum
kükürtlü sabun bilimiyorum ama bıttım sabunu almıştık ben kullanmadım ama teyzem, eşim, işten ark lar çok memnun kaldılar saçları için özellikle şampuan yerine bu sabunu kullanıyorlar
işine yararmı bu bilgi bilmiyorum
yüzünüzde lekeler varsa. en iyi özüm keçi sütü sabunu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin