Deneyimlerinize açığım arkadaşlar.
bir çok yerde farklı farklı ürünler satılıyor ama kullanan kişilerin benim için tavsiyeleri fazlasıyla önemli
hiç tavsiye etmiyorum bu sabunu,benim cildim de yağlı diye kullandım ama pişman oldum,cildi çok kurutuyor,başta faydası oldu ama kullandıkça hiç faydasını göremedim
benimde cildim yağlıdır doktora gitmiştim sivilce problemi için bana La Roche Posay'ın "Effeclar" yüz yıkama jelini verdi eczanede satılıyo müthişş faydasını gördümm. sivilce izlerini bile cildmi soyarak giderdii. başka hiçbir şey kullanmıyorum. ffiyatı biraz pahalı ama rahat 6 ay kullanırsınız 1 tanesini . 26- 32 tl arası değişiyo
benimde cildim yağlıdır doktora gitmiştim sivilce problemi için bana La Roche Posay'ın "Effeclar" yüz yıkama jelini verdi eczanede satılıyo müthişş faydasını gördümm. sivilce izlerini bile cildmi soyarak giderdii. başka hiçbir şey kullanmıyorum. ffiyatı biraz pahalı ama rahat 6 ay kullanırsınız 1 tanesini . 26- 32 tl arası değişiyo
ASlında mantık bu cildi soyarak yeni bir cilt çıkmasını sağlamak.
kimyasal peelingdede bu tarz bir işlem uygulanıyormuş gittiğim akupunktur merkezindeki dr da uyguluyor ama yinede yüz olduğu için fazlasıyla korkuyorum.
senin söylediğin ürünü bir araştırayım inşallah faydasını görürüm.

birde bir şey soracağım arkadaşım cildin kuruyormu yoksa pul pul mu kalkıyor bu işlemden sonra.
ayrıca bu ürünü kullandıktan sonra nemlendirici kollandın mı.
kullandıysan adı ne .(bu benim için çok önemli cünkü daha önce hiç kullanmadığım bir nemlendirici ürün sayesinde yüzümde sivilce oluştu)
ASlında mantık bu cildi soyarak yeni bir cilt çıkmasını sağlamak.
kimyasal peelingdede bu tarz bir işlem uygulanıyormuş gittiğim akupunktur merkezindeki dr da uyguluyor ama yinede yüz olduğu için fazlasıyla korkuyorum.
senin söylediğin ürünü bir araştırayım inşallah faydasını görürüm. 
birde bir şey soracağım arkadaşım cildin kuruyormu yoksa pul pul mu kalkıyor bu işlemden sonra.
ayrıca bu ürünü kullandıktan sonra nemlendirici kollandın mı.
kullandıysan adı ne .(bu benim için çok önemli cünkü daha önce hiç kullanmadığım bir nemlendirici ürün sayesinde yüzümde sivilce oluştu)
cildimde kuruma olmadı ilk yıkamada kuruyomuş gibi hissediyorsun fakat ardından iyi bi nemlendirici kullansan iyi olur çünkü pul pul dökülmeler oluyo özellikle alın kısmında daha belli diğer taraflarda dökülme olmadı benim ama sivilcelerin üzerleri pul pul kalktığını görebilirsin. Bana çok iyi geldi. Denemeni tavsiye ederim yağlı cilt için olanını al ama
Resmini görmen için şu sitede var ama fiyatı biraz daha artmış belki eczanelerde daha ucuzdur
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben kullandım kokusu pek iyi değil benimki öyle rengi sarı gibiydi aktardan almıştım 1 lira yada 2 liraydı tam hatırlayamıyorum evet memnun kaldım cildim sivilceli değildi ama o toniklere falan 100 basar yani doğal hem
Ben de kullandım kokusu kötü değil bence, tonik falan kullanmayı sevmiyorum pek ben ama kükürtlü sabunu tavsiye ederim cildi düzenliyor yağlılığı falan alıyor kullanabilirsiniz yan etkisini de görmedim alerji, kızarıklık vs.