yahu bi söyleyiverin yerini bütün sayfayı taradım bulamıyorum..
Bugün sabah saat 08.00 ile 12.00 arası binlerce kez denedim.Şifre bölümü aktif değildi saat 10 civarında şifre sayfası açılır gibi oldu ancak internet yavaşladı bağlanamadım. Tekrar aktiflik kayboldu. 12. de mesai bittiği için bilgisayarı kapattım. Kazananı tebrik ederim. Güzel haberler alırsınız inşallah o telefonla
asus taki şifreyi sabah tan beri arıyorum bulamadım ben mi körüm yoksa şifre bana mı gözükmüyor anlamadım bulan arkadaşlar yardımcı olur mu?
bende öyle aramadağım yer kalmadı ama bulamadım tlflarıda onlara kalsın
yarın forumdan biri kazanırsa çok sasırıcaz '' tüm forum'' şifreleri bulamamış .........................
herkes şifreler nerde die soruyo biride çıkıp surda burda yada söle söle yapın bulun gibilerinden ipucu bile vermediğine göre kimsecikler bulamamıs :S
yarın forumdan biri kazanırsa çok sasırıcaz '' tüm forum'' şifreleri bulamamış .........................
herkes şifreler nerde die soruyo biride çıkıp surda burda yada söle söle yapın bulun gibilerinden ipucu bile vermediğine göre kimsecikler bulamamıs :S
ben 2. yi buldumda ilki yok..
su an hersey sifre gibi gelio gözüme

du bakim bi noktaları birleştirince ne çıkıcak ortaya
bende bulamadım ama bulan bir arkadaş mesaj attı dünkü şifre '' Hem tablet hem netbook ''
bende bulamadım ama bulan bir arkadaş mesaj attı dünkü şifre '' Hem tablet hem netbook ''
bana farklı bi şey söylediler ama