bence alakası yok bizde buzdolabı var 14 senedir hiç arıza vermedi bulaşık makinesi 9 senedir arıza vermedi çamaşır makinesi 20 küsür yıl oldu sadece fan motoru değişti o kadar sizce bu marka kötü mü ? 7 sene garanti yapıyor 50 tl fark verince yapın kafanız rahat etsin servis artı ücret almıyor markayı kötülemeyin o zaman samsung en adi marka telefon arıza yaptı nokia en kötü marka dokunmatik telim donma yapıyor ...
ona göre asus laptop var yeni versiyon aldım 2000 tl satürn den 8 gb ram 2 gb ekran kartı ısınma yapıyor i7 işlemci var asus en kötü markaymış şimdi anladım 
eski ürünlerinden bahsetmedim, yıllardır kullandığımız buzdolabı ve bulaşık makınesi maş sorunsuz çalışmaya devam ediyor, fakat Arçeliğin son yıllarda ürettiği tüm ürünleri kullanan insanların çoğu şikayetçi .. Arçelik kendini bu ülkede kabul ettirmiş bir marka. benım yermem ya da yermemem değil konu... Mağdur olmasam neden bende şikayetimi dile getireyim ki..
son birkaç yılda aldığımız tüm arçelik ürünleri mutlaka birkaç kere servise gidip geliyor...
çamaşır makınesinin 3 kere servislik olması demenin zorluğunu bayanlar anlar, keza elektrik süpürgesinin de..