Gönderen Konu: Arçelik 3370 s marka televizyonum çalışmıyor  (Okunma sayısı 8077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
Arçelik 3370 s marka televizyonum çalışmıyor
« : 05 Haziran 2011, 20:09:54 »
Televizyonu açayım dedim hiç çalışmıyor açma kapama düğmesinde elektrik bile yok başka prizde denedim yine aynı elektrik hiç gelmiyor anlaşılan televizyonsuz olmak çok kötü şey tv siz kaldım servisi aradım yarın gelecekmiş ve gelmesi 20tl hiç bişey yapmasa da 20 tl alacaklar sonrasında da arızası giderilecek ve onun içinde ayrı ücret inşallah pahalı olmaz yaa. 2005 yılında almıştık birde arçelik marka almıştık çok dandik markaymış yaa.

Çevrimdışı stafex

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arçelik 3370 s marka televizyonum çalışmıyor
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2011, 20:13:25 »
Büyük ihtimal Sigortası patlamış olabilir

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2011, 20:15:27 »
yarın servis gelecek inşallah fazla masraf çıkarmaz

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2011, 20:15:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Televizyonu açayım dedim hiç çalışmıyor açma kapama düğmesinde elektrik bile yok başka prizde denedim yine aynı elektrik hiç gelmiyor anlaşılan televizyonsuz olmak çok kötü şey tv siz kaldım servisi aradım yarın gelecekmiş ve gelmesi 20tl hiç bişey yapmasa da 20 tl alacaklar sonrasında da arızası giderilecek ve onun içinde ayrı ücret inşallah pahalı olmaz yaa. 2005 yılında almıştık birde arçelik marka almıştık çok dandik markaymış yaa.
Sigortası atmış büyük ihtimalle. Servisten önce sigorta alıp değişseydin masraftan kurtulabilirdin. 2-3 lira bişey.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2011, 20:25:48 »
arçeliğin son yıllardaki kalitesi kötü gerçekten. geçen sene çamaşır makinesi aldık,  3 kere arıza yaptı.. arçelik elektrik süpürgesi aldık 2 sene önce 3 ayda bir servise gidiyor. bundan sonra arçeliğin hiçbir ürününü almam.
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2011, 20:48:49 »
arçeliğin son yıllardaki kalitesi kötü gerçekten. geçen sene çamaşır makinesi aldık,  3 kere arıza yaptı.. arçelik elektrik süpürgesi aldık 2 sene önce 3 ayda bir servise gidiyor. bundan sonra arçeliğin hiçbir ürününü almam.

kesinlikle katılıyorum arçeliğin sadece ismi var ürünleri çok kötü.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2011, 20:51:26 »
bence alakası yok bizde buzdolabı var 14 senedir hiç arıza vermedi bulaşık makinesi 9 senedir arıza vermedi çamaşır makinesi 20 küsür yıl oldu sadece fan motoru değişti o kadar sizce bu marka kötü mü ? 7 sene garanti yapıyor 50 tl fark verince yapın kafanız rahat etsin servis artı ücret almıyor markayı kötülemeyin o zaman samsung en adi marka telefon arıza yaptı nokia en kötü marka dokunmatik telim donma yapıyor ...

ona göre asus laptop var yeni versiyon aldım 2000 tl satürn den 8 gb ram 2 gb ekran kartı ısınma yapıyor i7 işlemci var asus en kötü markaymış şimdi anladım :)
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 20:56:12 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2011, 20:56:54 »
bence alakası yok bizde buzdolabı var 14 senedir hiç arıza vermedi bulaşık makinesi 9 senedir arıza vermedi çamaşır makinesi 20 küsür yıl oldu sadece fan motoru değişti o kadar sizce bu marka kötü mü ? 7 sene garanti yapıyor 50 tl fark verince yapın kafanız rahat etsin servis artı ücret almıyor markayı kötülemeyin o zaman samsung en adi marka telefon arıza yaptı nokia en kötü marka dokunmatik telim donma yapıyor ...

arkadaşım biz eski arçelikten bahsetmiyoruz yeni ürünleri baştan sağma
eski ürünler çok çok kaliteliydi şimdiki ise 2-3 yıl geçince başlıyor arıza yapmaya

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 05 Haziran 2011, 20:58:04 »
2008 yılında teyzem arçelik lcd aldı 82 ekran sorun yok hiç şansa biraz o zaman

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2011, 21:55:41 »

ona göre asus laptop var yeni versiyon aldım 2000 tl satürn den 8 gb ram 2 gb ekran kartı ısınma yapıyor i7 işlemci var asus en kötü markaymış şimdi anladım :)

eski ürünlerinden bahsetmedim, yıllardır kullandığımız buzdolabı ve bulaşık makınesi maş sorunsuz çalışmaya devam ediyor, fakat Arçeliğin son yıllarda ürettiği tüm ürünleri kullanan insanların çoğu şikayetçi .. Arçelik kendini bu ülkede kabul ettirmiş bir marka. benım yermem  ya da yermemem değil konu... Mağdur olmasam neden bende şikayetimi dile getireyim ki..

son birkaç yılda aldığımız tüm arçelik ürünleri mutlaka birkaç kere servise gidip geliyor...  

çamaşır makınesinin 3 kere servislik olması demenin zorluğunu bayanlar anlar, keza elektrik süpürgesinin de..
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2011, 21:57:30 Gönderen: gülale »
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...